Tri knižné novinky pre celú rodinu

Napísal Albatros Media SK, Fragment 26. august 2023

Vydavateľský dom Albatros Media SK prináša koncom augusta knižné novinky, ktoré potešia dospelých aj deti. Kniha obohacuje vnútorný život a rozvíja fantáziu. Z prieskumov čítanosti vyplýva, že ak čitajú rodičia, ku knihe majú bližšie aj ich deti.

Pre deti...

Zvieratá a ich úžasný svet - Kolektiv

Svet zvierat ako ho nepoznáte!
Ríša zvierat je omnoho rozmanitejšia, než si väčšina z nás dokáže predstaviť. Preskúmajte ju s touto knihou a objavte nové fascinujúce zaujímavosti o známych aj neznámych živočíchoch. Prečo je leňoch taký pomalý? Koľko vody vypije ťava? Čo sú zač valabia, viskača alebo axolotl? Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky spolu s nádhernými ilustráciami, pôsobivými fotografiami a úžasnými faktami zo sveta zvierat nájdete v tejto pútavej knihe pre celú rodinu.

V preklade Jana Brožíková

1_lindeni_260823

Ako si nakresliť najlepšiu kamošku - Sara Shepard

Čo robiť, keď chceš úplne najlepšiu kamošku na svete? Nakresli si ju! Megavtipná prvá časť série zo základnej školy...
Prečo kumbál smrdí ako prdy? Prečo mám pocit, že mama niečo skrýva? A prečo ma moja najlepšia kamoška Violet zrazu vymenila za najobľúbenejšie a najhnusnejšie dievča v škole? Toto sú len niektoré zo starostí, ktoré tak trochu – no dobre, poriadne – trápia piatačku a nádejnú umelkyňu Penny Lowryovú, a tak si ich zapisuje do denníka, ktorý píše svojmu psovi Cosmovi. Pretože, buďme k sebe úprimní, v piatej triede vám narobí starostí toho veľa – no ešte viac vás toho rozosmeje!

V preklade Ivana Cingelová

Čítanie pre dievčatá...

Najkamošky 2 - Tajomstvá na druhú
Ana Punsetová

Pokračovanie série o super kamoškách!
Julia a Alejandra sú nerozlučná dvojka... hoci sa pred niekoľkými mesiacmi vôbec nepoznali! No všetko sa zmení, keď im pridelia nové izby na intráku: vzdialenosť naštrbí ich priateľstvo a začnú mať pred sebou tajomstvá. Spoločne však zistia, že úprimnosť je jediný spôsob, ako zostať... najkamoškami.

2_fragment_26823

V preklade Laura Sirotňáková

 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.