2 knižné tipy pri príležitosti svetového dňa zvierat bez domova

Napísal Albatros Media SK, Lindšni a Coo Boo 19. august 2023

Pre milovníkov všetkých mačiek, ale aj iných, prinášame dve augustové novinky. Prvá kniha je inšpirovaná mačkami, plná nápadov, ako lepšie prežiť každý deň!  V knihe s mačičkou Pusheen sa vo svete nestratíte! Naopak, dokonale sa zabavíte pri čítaní s deťmi!

Mačička Pusheen vie všetko - Claire Beltonová

Mačička Pusheen a jej kamaráti sú späť s novou zbierkou rozkošných komiksov, plnou pochabých šibalstiev, ale najmä profesionálnych rád! Ak chceš vedieť, podľa čoho spoznáš, či je tvoja mačka up(í)ŕŕ, alebo sa túžiš stať odborníkom v leňošení, mačička Pusheen ti zodpovie všetky otázky! V tejto milučkej knižke nájdeš známe, obľúbené a pŕŕfektné komiksy, ale aj celkom nové, dosiaľ nezverejnené obrázky. Mačička Pusheen očarila svojím humorom, hniezdením či švihaním chvostom milióny ľudí na celkom svete. Ak miluješ komiksy a mačky, ponor sa do jej najnovšej neodolateľnej knižky a pridaj sa k nim aj ty!

Vychádza vo Vydavateľstve COOBOO v prklade Jany Števlíkovej.

cooboo_lindeni_19823

Žite ako mačka Stéphane Garnier

40 rád, ktoré vám pomôžu žit lepšie, pokojnejšie a štastnejšie

Najlepším životným koučom je mačka. Môže nás inšpirovať?

Naši štvornohí priatelia už dávno pochopili, o čom je život. Toto poznanie viedlo Stéphana Garniera k napísaniu jedinečnej príručky osobného rozvoja, ktorú držíte v rukách. Mačka je slobodná, pokojná, všímavá, opatrná, elegantná, charizmatická, nezávislá, hrdá, samostatná. Tieto obdivuhodné vlastnosti môžete v sebe ľahko a každý deň rozvíjať aj vy, ak sa budete inšpirovať jej životným štýlom.

V tejto knihe vám Stéphane Garnier a jeho mačací spoločník Ziggy krok za krokom ukážu, ako sa vám môže zlepšiť život, ak si vezmete príklad z mačky. Naberte odvahu byť zvedaví, pokojní a nároční, nebojte sa slobodne premýšľať, pýtať sa a konať! Nepodliehajte viac príkazom a tlaku každodenného života! V práci, s rodinou či priateľmi – mačka vám pomôže lepšie odolávať stresu, pestovať si nezávislosť, posilniť charizmu... Stéphane Garnier a Ziggy ponúkajú skvelú príručku plnú praktických nápadov, myšlienok na zamyslenie a múdrych rád, ktoré vám zmenia život!

Vychádza vo vydavateľstve Lindeni v preklade Jarmily Prospěchovej.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.