Dva romány pre ženy Kulti a Na konci umrú ako prví

Napísal Albatros Media SK, Lindeni, CooBoo 09. júl 2023

"Láska, dráma a silná ženská hrdinka. Hitovka KULTI od aktuálnej kráľovnej romantiky Mariany Zapata." "Prequel k milovanému románu NA KONCI VŠETCI UMRÚ! Čo by ste spravili v posledných dvadsiatichštyroch hodinách života?" 

Kulti

Reiner Kulti, svetová ikona futbalu, nastúpi do tímu Sal Casillasovej ako tréner. Je však tichý, samotársky a nevrlý.Úplný opak výbušného a vášnivého futbalistu, akým býval a ktorý ju tak dávno očaril. Kam sa podel muž, za ktorého sa ako dievča chcela vydať a mať s ním kopu malých futbalistov? Sal sa musí pokúsiť prebudiť v ňom znova energiu, ktorou kedysi prekypoval, inak hrozí, že to bude jej najdlhšia sezóna v živote.

Keď sa muž, ktorého odmalička zbožňuje, stane jej trénerom, znie to ako splnený sen. Ale čo ak sa zo sna stane nočná mora?

Reiner Kulti, svetová ikona futbalu, nastúpi do tímu Sal Casillasovej ako tréner. Je však tichý, samotársky a nevrlý. Úplný opak výbušného a vášnivého futbalistu, akým býval a ktorý ju tak dávno očaril. Čo na ňom kedysi videla? Kam sa podel muž, za ktorého sa ako dievča chcela vydať a mať s ním kopu malých futbalistov?

Sal nebola pripravená na tohto Kultiho ani na vražedné chúťky, ktoré v nej vyvolal. Musí sa pokúsiť prebudiť v ňom znova energiu, ktorou kedysi prekypoval, inak hrozí, že to bude jej najdlhšia sezóna v živote.

Mariana Zapata

Mariana Zapata je bestsellerová americká autorka. Jej knihy sú plné romantiky, ale aj ostrého humoru. Písala už od detstva a na internete sa dá dopátrať k jej fanfiction o chlapčenskej kapele. Ak nepíše, tak číta. Najmä scifi, steampunk či historické fikcie.

lindeni_cooboo_723

Na konci umrú ako prví

Orion a Valentino sa stretnú na Times Square a okamžite pocítia hlboké spojenie. Telefonát z Linky smrti im však zmení život navždy. Jeden z nich má v ten deň zomrieť, druhý nie. Ani jeden z chlapcov nevie, ako sa ich deň skončí, no jedno je isté – chcú ho prežiť spolu. Je deň pred spustením Linky smrti a všetci sa pýtajú, či je možné predpovedať smrť alebo je všetko iba podvod?

Orion má závažné ochorenie srdca a už niekoľko rokov čaká, kým mu niekto povie, kedy zomrie. Potom, ako sa prihlási na Linku smrti, je pripravený naplno žiť. Preto sa rozhodne zúčastniť udalosti, ktorá sa naskytne iba raz za život – spustenie Linky smrti na Times Square.

Valentinovi ani nenapadlo, že by mu z Linky smrti mohli zavolať. Začína sľubnú kariéru a prvú noc v New Yorku chce stráviť na párty.

Orion a Valentino sa stretnú na Times Square a okamžite pocítia hlboké spojenie. Telefonát z Linky smrti im však zmení život navždy. Jeden z nich má v ten deň zomrieť, druhý nie. Ani jeden z chlapcov nevie, ako sa ich deň skončí, no jedno je isté – chcú ho prežiť spolu.

Je deň pred spustením Linky smrti a všetci sa pýtajú, či je možné predpovedať smrť alebo je všetko iba podvod?

Adam Silvera

Adam Silvera je autorom mnohých bestsellerov, slovenským čitateľom je známy najmä vďaka románu Na konci naozaj obaja umrú. Pracoval ako predajca v detskom kníhkupectve, či recenzent detských a young adult kníh. Narodil sa a vyrastal v New Yorku, ale dnes žije v Los Angeles.

Zdroj: Albatros Media SK

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.