Dva tipy zo Slovartu pre deti a mládež

Svetoznámy britský komik a autor detských bestsellerov David Walliams už napísal tri knihy o najhorších deťoch na svete aj knihu o najhorších učiteľoch, no nezabudol ani na rodičov. Milovníkov komiksov poteší Spider-Man a Venom ako rozhádaní spolubývajúci!

 

slovart_130822

Najhorší rodičia na svete - David Walliams

O knihe...

Svetoznámy britský komik a autor detských bestsellerov David Walliams už napísal tri knihy o najhorších deťoch na svete aj knihu o najhorších učiteľoch, no nezabudol ani na rodičov. Samozrejme, je to kniha o tých najhorších a najtrápnejších rodičoch na zemeguli. Že tých máte doma? No... veď uvidíme... Každému, kto siahne po tejto knihe, okamžite svitne, že jeho rodičia tým našim nesiahajú ani po členky. Ak sa k vám priblíži Peter Puch, okamžite si musíte zapchať nos alebo utekať po kyslíkovú masku. Najrýchlejšej matke Uršule Uponáhľanej by sa rýchlo odpratal z cesty aj medveď grizly. A Monty Monopol? Kradne hračky vlastným deťom. Radšej si dajte pozor. Áno, všetci rodičia sú trápni, ale pri čítaní o tých najpodivnejších, najtrápnejších a najšialenejších vám môžu od smiechu prasknúť gate. A kto vám ich potom zašije? No predsa tá najhoršia z najhorších! Supermatka! Má otrasné šaty, v jednej ruke kefu, v druhej mop, a už sa teší, ako vám ich zašije... alebo prišije k...
Knihu kúpite za 12,95 €.

Spider-Man 2: Spider-Man a Venom

O knihe...

Tak to ste ešte nevideli! Spider-Man a Venom ako rozhádaní spolubývajúci!
Spidey a Venom sa zrazu ocitnú v tele toho druhého. Čo sa to deje? Kto stojí za týmto šialeným experimentom? A o čo mu ide? Ak chcú títo dvaja hrdinovia nájsť odpovede a vrátiť všetko do normálu, musia spolupracovať. Podarí sa im to? To sa čoskoro dozviete!Knihu kúpite za 8,95 €.

Vydávame v spolupráci s Nakladatelství CREW.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.