Ako vybrať šaty pre vaše družičky?

Aktuálne opatrenia síce ešte nedovoľujú organizovať svadby úplne podľa predstáv väčšiny neviest, ale zatiaľ to vyzerá, že horšie by to už nemuselo byť. Takže ak sa nič nepredvídateľné nestane, niekedy v priebehu roka budete určite môcť zorganizovať svadbu, po akej ste vždy túžila. Alebo aspoň veľmi blízku vašim predstavám.

shutterstock_weding_0122

Ak vám nejde o to, aby družičky nutne spolu ladili, môžete im nechať voľnú ruku

Okrem toho, že ako nevesta budete prioritne riešiť výber svojich svadobných šiat a eventuálne aj popolnočné spoločenské šaty, budete musieť nejakým spôsobom „vybaviť“ aj šaty pre vaše družičky. Riešenia sú rôzne.

Najjednoduchšie je, vôbec neriešiť aké budú mať družičky šaty. Ak vám nezáleží na tom, aby spolu ladili, môžete im nechať voľnú ruku v tom, aby si každá vybrala šaty aké chce. Prípadne im určiť farbu a strihy nechať na nich. Samozrejme, nemôžete čakať, že odtieňmi sa dokonale trafia, ale aspoň „nahrubo“ budú ladiť.

Čím viac majú byť šaty družičiek podobné, tým bude výber ťažší

Ak chcete, aby šaty družičiek spolu ladili o niečo viac, okrem farieb môžete družičkám zvoliť aj siluetu šiat. Stále budú mať určitú voľnosť pri výbere štýlu šiat, ale už by tam vo výsledku mala byť aj určitá podobnosť.

Ak však chcete, aby šaty pre družičky na vašej svadbe boli naozaj rovnaké, čaká vás neľahká úloha. Medzi družičkami totižto môžu byť veľké rozdiely, čo sa týka typu postavy, či vkusu. Nájsť kompromis, s ktorým by bola spokojná každá jedna, bude pravdepodobne náročné. Samozrejme, výsledný „efekt“ bude najlepší.

Nech už zvolíte akýkoľvek prístup, šaty družičiek by nemali byť výraznejšie, ako vaše svadobné šaty. Veď predsa nechcete, aby si počas vášho veľkého dňa všetci všímali viac družičky ako vás. Čo sa farby šiat pre družičky týka, v ideálnom prípade by mali ladiť s výzdobou alebo farbou vašej svadobnej kytice, či s vašimi popolnočnými šatami.

Zdroj obrázka: Autor: Kyryk Ivan / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.