Letná obuv na sezónu 2024: Toto sú top 3 trendy

Leto sa nezadržateľne blíži. Je čas myslieť na to, ktoré letné topánky by vám toto leto nemali chýbať. Vďaka módnym trendom si každý príde na svoje a s ľahkosťou doplní letný šatník o jeho neoddeliteľnú súčasť.

mexx_2_slapky

Hlavne pohodlne 

Toto heslo dokonale vystihuje obuv na letnú sezónu a platí pre jednotlivé druhy topánok. V kurze sú balerínky, ktoré vynosia elegantné aj športové typy. Tento univerzálny kúsok sa skvele hodí do práce, poskytuje pohodlie a komfort pri nosení. Keď sa chystáte do mesta, na prechádzku či nákupy, balerínky na nohách sú skvelými spoločníčkami, ktoré vás a vaše nohy isto nesklamú.

V ponuke nájdete rôzne strihy - s úzkou špičkou, ale aj so širšou. Pri výbere sa zamerajte na kvalitný materiál, pretože v lete naše nohy ocenia nielen pohodlie, ale aj vzdušnosť materiálov. Balerínky sú zároveň veľmi praktické. Uzavreté z oboch strán chránia nohu pred chladom, takže prípadné ochladenie, klimatizované priestory alebo len chladnejšie ráno vás nemilo už neprekvapí. Čo sa týka samotného dizajnu, trendom sú čisté a minimalistické línie, ktoré nechajú vyniknúť materiál, prípadne farbu, ale aj modely s rôznymi zaujímavými detailami. Ozdoby ako romantické mašle, strapce, zdobenie kamienkami, doplňujúci jemný remienok nájdete na viacerých modeloch. Výrobcovia sa vyhrali aj so štruktúrou materiálu. V ponuke nájdete hladké, prepletané aj dierkované modely. Čo sa týka farebnej palety, tak tá je naozaj pestrá od jemných púdrových odtieňov až po sýtejšie farby a nechýbajú balerínky v trendy červenej alebo metalických odtieňoch. Stačí si vybrať takú, ktorá sa hodí k vášmu šatníku.  

Pohodlie sa odzrkadľuje aj na ďalších druhoch letnej obuvi, akými sú šľapky, žabky, sandále, tenisky, espadrilky. Či už svojím strihom alebo nízkou výškou opätku, nižšou podrážkou umožňujú pohodlné nosenie počas celého dňa. 

Návrat 90. rokov 

Túto sezónu sa módny svet inšpiroval prvkami z 90. rokov. Tento vplyv sa prejavil v módnych trendoch a aj v prípade obuvi. Letné topánky na platforme hlásia veľký boom. Opticky predlžujú nohy, čiže aj celú postavu a tým mnohým ženám dodávajú sebavedomie a ženskosť. Okrem toho, sú veľmi pohodlné pri nosení a noha sa v nich cíti stabilnejšie, ako pri tenkých opätkoch. Obuv na platforme nesie so sebou aj štipku extravagancie, ktorej sa vôbec nemusíte obávať. Práve naopak, využite ju vo svoj prospech. 

Z letnej obuvi sú to predovšetkým sandále na platforme, ktoré nájdete v rôznych prevedeniach.  Ľahko ich zladíte s džínsami a topom, so skrátenými nohavicami a blúzkou, ale aj s letnými šatami. Platforma sa objavila nielen v prípade sandálov, ale aj obľúbených tenisiek. Klasické biele tenisky sú nestarnúcou klasikou, ktorá sa hodí k rôznym outfitom. Toto leto siahnite po teniskách na platforme a pokojne aj v rôznych farbách. 

mexx_1_slapky

Ako z tanečného parketu

Nielen pohodlie je heslom leta. Práve letné obdobie je ideálnym na to, aby sme naše nohy dostali na výslnie a ukázali ich svetu. K tomu dopomôžu krásne elegantné modely lodičiek aj sandálov na vysokom tenkom opätku. Vyberte si zo širokej ponuky modelov s nádherným a precíznym zdobením, leskom, jemným remienkom, ktorý obopína nohu a dokonale ju tvaruje. Ak je pre vás vysoký opätok príliš, nezúfajte. Zažiariť môžete aj v lodičkách a sandáloch na nízkom opätku. Stačí siahnuť po zaujímavom dizajnovom kúsku a máte vyhraté. 

Pestrú škálu modelov letnej obuvi nájdete v každej predajni CCC alebo online. Bohatý výber sandálov, šľapiek, tenisiek, balerínok, lodičiek čaká na vás. Doplňte si svoj letný šatník kúskami, s ktorými spokojne môžete privítať novú letnú sezónu.  

Zdroj foto: vlastné / ccc.eu/sk

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.