Šperky, ktorým by ste cez leto mali dať šancu

Prvý letný mesiac nám oficiálne začal a aj keď to zatiaľ nevyzerá na typické letné teploty, na aké sme posledné roky zvyknutí, leto určite príde. Onedlho si budeme naplno vychutnávať vysoké letné teploty.

sperky_phaiapirom _hutterstock.com

Nosenie minima oblečenia a hlavne prístup k čerstvému ovociu, zelenine a možnosti posedieť si na letných terasách a dať si osviežujúci drink. Ak ale vyťahujete z vrchných políc šatníkových skríň letné oblečenie, akým šperkom by ste mali dať toto leto šancu?

Náušnice chirurgická oceľ 

Náušnice chirurgická oceľ oceníte najmä preto, lebo nehrdzavejú. Ak máte v šperkovnici takéto šperky, odporúčame vám ich kombinovať s džínsovými kraťasmi, krátkymi topmi, ale aj s letnými šatami. Môžete ich nosiť prakticky ku všetkému.

Vzhľadom na to, že v lete sa snažíme nenosiť príliš veľa šperkov a v horúčavách uprednostňujeme prevažne náušnice, mali by ste si zo šperkovnice počas leta vyberať práve oceľové náušnice.

Odporúčame si dávať predovšetkým náušnice z chirurgickej ocele so zirkónmi. Vybrať si môžete z puzetových oceľových náušníc, kruhových oceľových náušníc, ale aj z visiacich oceľových náušníc.

Kožené náramky

Kvalitné kožené náramky, najmä náramky z prírodnej kože, nosievajú väčšinou muži, avšak prečo by ste si takýto kúsok nemohli dovoliť aj vy? Ak nemáte rada eleganciu a obliekate sa predovšetkým ležérne, športovo, odporúčame si kúpiť náramky z kvalitnej prírodnej kože. Prírodná koža je pevná a zároveň prispôsobivá a pri správnej starostlivosti vám vydrží roky.

Odporúčame vám dávať si ich najmä k rifľovine a ku koženému oblečeniu, napríklad ku koženej bunde.

Strieborné prívesky

K letným šatám, k blúzkam a sukniam sa vám hodia jednoduché minimalistické strieborné prívesky. Striebro je veľmi obľúbený materiál, ktorá sa dá veľmi ľahko kombinovať. Čoraz viac žien siaha práve po striebre, ktoré je cenovo dostupnejšie ako napríklad biele zlato.

Zdroj obrázka:

Autor: PhaiApirom  / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.