Kvalitný kečup? Skúste ten od Podravky s chutnými receptami

Kečup milujeme všetci bez rozdielu, malí i veľkí. Je univerzálnym gurmánskym jazykom chuti všetkých národov na svete. Špagety, hranolčeky či burger... bez kečupu si ich ani nevieme predstaviť. Navyše, kečup to vie poriadne roztočiť a nuda na tanieri nehrozí!

Že sa s jedlom nehrá? Koho by nepotešil kečupový smajlík na raňajkovej omelete? Deň je hneď o niečo krajší!

Ale aj keď je kečup tak trošku voľnomyšlienkar, aj v tomto prípade platí, vyberajte ten kvalitný. Presne takým je Kečup Podravka! Na výrobu 500 g balenia Podravka zužitkuje až 840 g tých najkvalitnejších paradajok. Spolu so starostlivo vybranými koreninami a morskou soľou tvoria skvelú a jedinečnú chuť Kečupu Podravka. Bez konzervantov a umelých farbív. Vychutnajte si jemnú chuť paradajok v Kečupe Podravka jemný a kombináciu s ohnivým chilli v Kečupe Podravka pikant. Viac na www.podravka.skwww.kecupuj.podravka.sk.

Šťavnatý hamburger - 30 min

- Recept podľa coolinarika.com -

podravka_hamburger_0622

Príprava

1) Mleté mäso vložte do hlbšej misky, pridajte na jemno nakrájanú cibuľu, nakrájanú petržlenovú vňať, ajvar, soľ a korenie. Všetko dobre premiešajte a nechajte odležať v chladničke asi 30 minút.
2)Potom tvarujte hamburgery a pečte ich na vyhriatom rošte alebo na grile.
3)Pečivo prekrojte na polovicu, potrite kečupom, vložte hamburgery, šalát, paradajky nakrájané na tenké plátky, cibuľu a trochu papriky.

Podávanie: Podávajte so sezónnym šalátom a hranolkami.

Rada: Môžete tiež kombinovať kečup s 2 - 3 lyžicami majonézy.

Ingrediencie

- 500 gmletého mäsa
- 1červená cibuľa
- petržlenová vňať
- 2 lyžicejemného Ajvaru Podravka
- čierne korenie
- soľ
- 50 mloleja
- 4 ks celozrnného pečiva
- 4 lyžičkyjemného kečupu Podravka
- 4 listy zeleného šalátu
- 2 paradajky
- 1paprika

Ozajstná chuť paradajok

Šťavnaté, plné slnečnej chuti a živín... Presne také sú paradajky spracované v kečupe Podravka. Pre milovníkov jemnej chuti paradajok je tu Kečup Podravka jemný. Jeho prirodzená chuť vyladí každé jedlo do tónu vašej nálady. Navyše, Kečup Podravka jemný je v každej kuchyni bezpodmienečne potrebný! Veď aj vy ste už určite po otvorení chladničky naliehavo kričali: Kde máme kečup?!

Kvalitné paradajky zmiešané s ohnivým chilli a výberovými koreninami sa skrývajú v Kečupe Podravka pikant. Ocenia ho milovníci pikantného jedla, grilmajstri a ktokoľvek, kto rád skúša nové chute!

 Fašírka - 60 min
- Recept podľa coolinarika.com -
Fašírka má niekoľko výhod. Jednou z nich je, že sa ľahko pripravuje. Druhou je, že sa môže podávať s rôznymi prílohami a treťou je, že je rovnako chutná bez ohľadu na to, či sa podáva teplá alebo studená.

podravka_fasirka_0622

Príprava

1) Do mletého mäsa pridajte korenie, vajcia, strúhanku, petržlen, tymián, soľ a tekuté ochucovadlo Podravka NATUR. Všetko dobre premiešajte a rukami vytvarujte fašírku.
2) Fašírku položte na papier na pečenie a zabaľte ju (ako cukrík). Preložte na plech a pečte asi 15 minút v rúre predhriatej na 200 ° C. Potom teplotu znížte na 180 ° C a pečte ďalších 30 minút.
3) Vyberte fašírku z papiera, potrite olejom a pečte ďalších 10 minút, aby ste dosiahli peknú zlatistú farbu. 4)Upečenú fašírku nechajte vychladnúť a nakrájajte.

Podávanie: Podávajte s prílohou podľa vlastného výberu, s hranolkami, dusenou alebo grilovanou zeleninou. Pred podávaním môžete kúsky fašírky pokvapkať tekutým ochucovadlom Podravka NATUR.

Rada: Fašírku môžete podávať tiež za studena.

Ingrediencie

- 800 gmletého mäsa (bravčové/hovädzie)
- 2 vajcia
- 2 lyžicestrúhanky
- nasekaná petržlenová vňať
- tymián
- soľ
- 1 lyžica tekutého ochucovadla Podravka NATUR
- 2 lyžice oleja
- čierne korenie

Koniec nudy na tanieri

Pizza, cestoviny, hranolčeky, párky... zábavné, čo všetko si milovníci kečupu polejú svetoznámou paradajkovou omáčkou. Nuda na tanieri veru nehrozí, pretože kečup priam nabáda k majstrovským dielam, a nielen tým kulinárskym! Veď priateľská či rodinná večera sa s kečupom môže zmeniť na hru o najsmiešnejšiu či najláskavejšiu kečupovú kresbu. S Kečupom Podravka jemný a Kečupom Podravka pikant dokonca bez strachu z kvapiek na obruse či oblečení. Bezprostrednú zábavu totiž chráni dômyselný uzáver proti kvapkaniu. Prajeme veľa zážitkov s chutnými paradajkami ukrytými v Kečupe Podravka jemný a pikant!

kecup_podravka_0622

Viac na www.podravka.sk a www.kecupuj.podravka.sk.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.