Ako vyzerať mlado aj bez návštevy estetickej kliniky?

Starnutie je niečo, čomu sa nevyhne žiadna z nás. Áno, „duchom“ môžete byť večne mladá, ale vek sa na vašom vzhľade skôr či neskôr začne ukazovať. Zabrániť sa tomu úplne nedá, ale určite môžete prejavy starnutia aspoň výrazne spomaliť.

shutterstock1021

Ak ste ešte nepočula o kyseline hyalurónovej a jej vplyvoch na pokožku, je čas to zmeniť

A nemusíte kvôli tomu zájsť na estetickú kliniku. I keď samozrejme aj to je účinná cesta ako aj v zrelšom veku vzhľadom konkurovať výrazne mladším ženám. Pomôcť si však môžete aj jednoduchšie a dostupnejšie.

Napríklad aj vďaka účinnej kyseline hyalurónovej. Ak ste už uvažovala nad nejakým estetickým zákrokom, zrejme sa teraz čudujete, prečo spomíname kyselinu hyalurónovú, ktorá sa (okrem iného) používa na zväčšenie pier, keď sme na začiatku hovorili, že nemáme na mysli takýto typ zákrokov.

Kyselina hyalurónová však neslúži len na to, aby ste mala neodolateľne zvodné pery. Vo forme gélu si ju môžete nanášať na pokožku, ktorú dokonale hydratuje, zanecháva ju jemnejšiu, pevnejšiu a elastickejšiu, čím efektívne spomaľuje starnutie pokožky.

Olej, s ktorým naozaj omladnete

Podobné účinky ako kyselina hyalurónová má aj olej z Opuncie. Ten patrí medzi najdrahšie na svete, keďže na výrobu jedného litra takéhoto oleja je potrebných približne 30kg vylisovaných semienok z plodov Opuncie figovej. Nezdá sa vám to veľa? Tak ešte spomenieme, že na získanie 30kg semienok potrebujete viac ako 1200kg plodov.

Účinky tohto oleja však rozhodne zodpovedajú náročnosti jeho výroby. Výrazne omladzuje pleť, vyhladzuje vrásky a dodáva pleti pružnosť, ktorá sa stráca vekom. Okrem blahodarných účinkov na pleť však ešte účinne regeneruje nechtové lôžka, čím zabraňuje lámavosti nechtov. Pozitívne účinky má aj na regeneráciu vlasových korienkov.

Vďaka týmto produktom si tak môžete jednoducho a efektívne uchovávať mladistvý vzhľad aj v prípade, že už máte dokonca dospievajúcu dcéru. Len si potom dávajte pozor, aby sa jej „nápadníci“ nezaujímali viac o vás.

Zdroj obrázka: Autor: funt2000 / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.