Prekvapenie pre neho a pre ňu

Niekoho necháva sviatok Valentína chladným, iný ho priamo neznáša a ostatní kupujú valentínske trenky a oslavujú ho so srdiečkovými prianiami. Svätý Valentín sa často považuje za moderný marketingový nástroj predaja, ktorý k nám prišiel z Ameriky. To je však veľmi ďaleko od pravdy. Nájdite si vlastnú cestu, ako si ho vychutnať po svojom.

adobestock_couple_love_122

Voňavé Prebudenie

Parfumový dom Mäurer & Wirtz Vám predstavuje exkluzívnu kolekciu vôní, ktoré sa dokonale hodia k tejto výnimočnej ročnej dobe. Od jemných, povzbudzujúcich kvetinových vôní cez osviežujúce, bylinkovo-čerstvé tóny až po rozmaznávajúcu štipku sladkosti – bez ohľadu na Váš výber je každá vôňa obklopená nádychom jari a romantiky.

Betty Barclay Wild Flower sa vnára do výnimočnej šťavnatosti, ktorá vytvára sviežu kvetinovú kompozíciu s iskrivým citrónom, sladkými malinami a aromatickými bobuľami ružového korenia. V srdci parfumu objavíte škálu nespútanej prirodzenosti vďaka kvetinovým ženským tónom podmanivého jazmínu, nežnej ruže a zmyselnej pivonky.

2_bb_wildflower

Eau de Toilette, 20 ml, 19,95 €*

s.Oliver Selection Women dámský parfummá vďaka ovocno-kvetinovej kompozícii nezameniteľnú charizmu. Zmyselné vrchné tóny vytvára nektárinka, bergamot, pečené jablko a limetka. Kvetinové nuansy bielej pivonky, priehľadného jazmínu a zemolezu určujú tón srdca. Svoju dokonalosť završuje v krémovej základnej nôte cédrového dreva, ambry a pižma.

3_soliver_selection_women

Eau de Parfum, 20 ml, 24,95*­

Romantické ráno s láskou

Nečakajte na Valentína! 3 tipy na láskyplné kávičky, aké ste ešte neochutnali

Nič nezobudí lásku príjemnejšie ako vôňa čerstvo pripravenej kávy. Na deň zamilovaných si môžete vychutnať spoločné ráno s kávou pripravenou so starostlivosťou a láskou. Pripravená káva môže byť ako elixír, ktorý prebúdza nielen vaše zmysly, ale aj vaše srdce.

1_tchibo_060224

Náš prebúdzací tip: Karamelové macchiato

Postup je veľmi jednoduchý: Napenené mlieko nalejete do vysokého pohára a doň pripravíte espresso z kapsule Cafissimo Espresso Caramel.

Šálka plná lásky

Prečo by ste mali piť zo svojej obyčajnej šálky, keď môžete mať šálku plnú lásky? Investujte do elegantnej šálky s výrazným nápisom alebo obrázkom, ktorý pripomína vašu špeciálnu vzájomnú lásku. Káva chutí ešte lepšie, keď ju pijete zo šálky, ktorá vás hreje nielen zvnútra.

Náš vášnivý tip: Ľadové malinové espresso

  • 1 kapsula Espresso Crème Brûlée
  • 40 g mrazených malín 
  • 2 – 3 kocky ľadu
  • Na ozdobu: Čerstvé maliny a lístky mäty

 Mrazené maliny rozmixujte, dajte do šálky na kávu a pridajte kocky ľadu. Do tejto šálky pripravte espresso z kapsule Espresso Crème Brûlée a hotový nápoj dozdobte čerstvými malinami a lístkami mäty.

3_tchibo_060224

Láskavý kávový rituál

Vyhraďte si čas na spoločné pitie kávy ako súčasť vášho vlastného rituálu. Môže to byť krátka prestávka po obede alebo pokojné víkendové popoludnie. Užívajte si chvíle ticha a pohody s láskou v každom dúšku.

Náš pohodový tip: Tiramisu frappé

  • 1 kapsula Espresso Tiramisu
  • Čokoládová zmrzlina
  • 1 – 2 podlhovasté piškóty
  • 100 ml mlieka
  • strúhaná čokoláda

Do pohára na latte macchiato nalejte zmrzlinu a na ňu nalámané piškóty. Priamo do pohára pripravte Espresso Tiramisu. Mlieko napeňte pomocou napeňovača a pridajte do pohára. Môžete ozdobiť strúhanou čokoládou.

2_tchibo_060224

Káva, ktorá zahrieva

Ak je vonku chladno, pripravte si teplú kávu a schovajte sa pod deku. Vytvorte si útulné miesto, kde sa môžete spolu schovať pred zimou a vychutnávať si vzájomnú prítomnosť. Káva sa stáva spoločníkom nielen na zohriatie, ale aj na zdieľanie hrejivých okamihov.

Náš zahrievajúci tip: Gentleman’s Dream

 

  • 1 kapsula Espresso Double Choc
  • 10 ml kávového likéru
  • 1 polievková lyžica šľahanej smotany
  • 20 ml whisky

Pripravte si Espresso Double Choc. Do pohára nalejte whisky, kávový likér a espresso a premiešajte. Drink prelejte do pohára na espresso a dozdobte šľahačkou.

Objavte nové chute a vône

Pre zamilovaných kávičkárov môže byť sviatok zaľúbených aj príležitosťou na objavovanie nových chutí a vôní kávy. Kávová degustácia je vždy zábavným a vzrušujúcim zážitkom! Pripravte si spoločne rôzne druhy kávy Tchibo a objavujte ich unikátne nuansy.

Potešte kávovým darčekom

Prekvapte svojho milovaného originálnym kávovým darčekom. Môže to byť špeciálna zmes kávy, elegantný kávovar, alebo pomôcky na prípravu dokonalého kávového nápoja. Všetko, čo sa kávy týka a ešte viac nájdete v predajniach Tchibo a na tchibo.sk

Ako stvorené na počúvanie hudby a na telefonovanie pre neho aj pre ňu

Radi počúvate hudbu na každom kroku? Najlepšie si ju vychutnáte so slúchadlami, ktoré vás očaria výborným zvukom, možnosťou handsfree telefonovania a poskytnú vám maximálny užívateľský komfort. Zaostrite na horúcu novinku od slovenskej značky Orava – na štýlové bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Orava Livebass Mini v elegantnom čiernom a nadčasovom bielom outfite. Vďaka Bluetooth ich jednoducho spárujete so smartfónom, tabletom či počítačom a bez káblov si na nich vychutnáte vo výbornej kvalite svoje obľúbené hudobné kúsky, audioknihy aj podcasty. O kvalitnú reprodukciu zvuku sa starajú vysoko citlivé meniče s veľkosťou 13 mm, vďaka ktorým slúchadlá reprodukujú krištáľovo čistý zvuk s podmanivými dynamickými basmi. Výborne sedia v ušiach, intuitívne sa ovládajú multifunkčným tlačidlom s možnosťou prepojenia telefónu do handsfree režimu a vďaka nabíjateľnému puzdru vydržia „pracovať“ pre radosť z hudby až 15 hodín. Sú chránené pred dažďom stupňom ochrany IPX3 a stanú sa vaším verným spoločníkom všade tam, kam sa pohnete. 

4_orava_livebass

Orava Livebass Mini kúpite v e-shope Oravy len za 29,90 eur. www.orava.eu

Snúbenie: Víno a čokoláda

Vedeli ste o tom, že v rámci molekulárnej gastronómie je snúbenie vína a čokolády považované za jedno z najťažších? Pozývame Vás k nám do historickej pivnice, kde môžete počas snúbenia unikátnych kombinácií vína a čokolády, šitých k sebe na mieru, zažiť nezabudnuteľnú symfóniu. Pretože víno a čokoláda sú ako hudba a tanec – každý z nich samostatne je jedinečný, ale v spojení Vám vytvoria nezabudnuteľný zážitok.

freepik_wine_chocolate

Máme pre Vás pripravené 4 kombinácie slovenských vín a svetových čokolád. Farby vína budú rôzne a farby čokolády tiež. Naučíme Vás aké pravidlá platia pri kombinovaní chutí. Táto kombinácia nie je len gastronomickým dobrodružstvom, ale aj cestou k objavovaniu nových chuťových zážitkov. Víno zjemňuje sladkosť čokolády, zatiaľ čo čokoláda môže zdôrazniť ovocné tóny vína. Príďte potešiť Vaše chuťové poháriky.

Zastavte sa počas 14. až 16. februára medzi 10:00 a 18:00 u nás v Tmavej degustácii na Michalskej ulici 3.

Cena zážitkovej ochutnávky je 19,90€. (4 kombinácie, 1 víno má 0,4dcl a k nemu dostanete priradenú tabličku čokolády).

Všetci ste vítaní. Tešíme sa na Vás!

Zdroj foto: AdobeStock, Tchibo, Orava, Freepik

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.