Ideálne dvojice podľa hviezd

Napísal Kristína Chudá 08. máj 2023

Vzťahová symbióza je niečo, čo dokáže posunúť puto medzi dvojicou do úplne inej roviny. V rámci celého horoskopu existujú len tri páry, ktoré sú doslova spriaznenými dušami.

2_srdcia_1121

Strelec a Vodnár

Strelec a Vodnár majú veľa spoločného. Sú to dve z najintelektuálnejších znamení zverokruhu – stále sa učia nové veci a zdieľajú ich s ostatnými. Obaja sú kreatívni myslitelia, hoci rôznymi spôsobmi – Strelec je filozof zverokruhu, zatiaľ čo Vodnár je vedec zverokruhu. Ale stále to znamená, že sa majú o čom rozprávať! Obaja sú spoločenskí.

Keď prejdú dverami, ľudia vedia, že párty sa *vlastne* práve začína. Ich energia je nákazlivá. Strelec a Vodnár spolu tvoria úžasnú dvojicu. Vedia žúrovať dlho do noci, no napriek tomu budú pri rannej kávičke dlho existenčne konverzovať. Túžia po dobrodružstve a nových zážitkoch. Navzájom si dôverujú a tomu druhému poskytnú dostatok priestoru, keď ho potrebujú a neberú to osobne.

Komunikácia medzi Strelcom a Vodnárom

Strelec aj Vodnár si vážia svoju nezávislosť. Nepotrebujú neustále spolu komunikovať; v skutočnosti sa im páči, keď môžu na pár dní alebo týždňov zmiznúť. Majú kreatívne myslenie a dokážu sa celé hodiny rozprávať o veľkých nápadoch.

Sex medzi Strelcom a Vodnárom

Sex medzi Strelcom a Vodnárom bude plný prekvapení. Títo dvaja budú potrebovať nielen fyzickú stimuláciu, ale aj duševné spojenie. Vládnucou planétou Strelca je Jupiter – planéta hojnosti, šťastia a rastu. Vodnárovi v astrológii vládnu dve planéty: Saturn a Urán. Vplyv Saturna prepožičiava povahe Vodnára chladnosť, zatiaľ čo Urán podnecuje túžbu. Astrologicky povedané, tieto dve znamenia zverokruhu sa neboja vyskúšať niečo nové vždy, keď sú spolu.

Pre Strelca a Vodnára j nesmierne dôležité, aby mali rovnováhu medzi vlastným svetom a svetom, ktorý zdieľajú so svojím partnerom. Potrebujú si zachovať pocit vlastnej identity, priateľstva a života, bez ohľadu na to, aký vážny je ich vzťah.

Ak sa toto vesmírne duo ocitne v stabilnom a zdravom vzťahu, ich názory na manželstvo sa určite prelínajú. Obaja majú vnútorného rebela. Rešpektujú jeden druhého a umožňujú svojmu partnerovi mať autonómiu.

Rak a Panna

Komunikácia medzi Rakom a Pannou

V komunikácii môžu Rak a Panna zápasiť najviac. Vyjadrujú sa veľmi odlišnými spôsobmi. Napríklad, pokiaľ ide o komunikáciu lásky, Raci sú slovami milujúci, milí a láskaví, zatiaľ čo Panny preferujú skutky.

Teda riešenie problémov môže byť medzi týmito dvoma znameniami dosť náročné, pretože Rak je emocionálne vodné znamenie, ktoré reaguje na situácie na základe toho, ako sa cíti, zatiaľ čo Panna je praktické zemské znamenie, ktoré má schopnosť urobiť krok späť a premýšľať o veciach logicky.

Sex medzi Rakom a Pannou

Sexualita Panny a Raka sa vie dokonale zladiť,  ak sa sú schopní si vzájomne povedať o svojich túžbach a potrebách. Rak aj Panna majú tendenciu byť v spálni trochu hanbliví, preto je potrebné, aby si vybudovali dôveru skôr, ako spolu začnú intímne žiť.

Panny ovládané Merkúrom sú náchylné k prílišnému premýšľaniu. Našťastie je Rak vie prevziať iniciatívu. Hneď, ako sa „rozbehnú“, Panna sa môže premeniť na pozorného milenca, čo Rak ozaj potrebuje. Obaja sú zmyselní a radi si nájdu čas na vzájomné hľadanie erotogénnych zón.

Ryby a Lev

Levovi vládne slnko, najjasnejšia a najväčšia hviezda v našej slnečnej sústave. Ak na oblohe vyhľadáte súhvezdie Leva, zistíte, že je tiež jedným z najväčších. Lev je bystrý, odvážny a neustále si vyžaduje pozornosť. Leva predstavuje aj lev, symbolizujúci odvahu a silu. Sú si dobre vedomí svojej sily, a preto nikdy neustúpia pred výzvou.

Rybám vládne planéta Neptún, vládca hojnosti a filozofie. Neptún bol tiež bohom mora, čo sa hodí, pretože Ryby majú city hlboké ako oceán. Znamenie zverokruhu Ryby predstavujú dve ryby plávajúce v opačných smeroch. To symbolizuje problém, ktorý majú pri rozlišovaní medzi fantáziou a realitou. Ako vodné znamenie majú veľmi hlboké city. Strácajú sa vo svojich myšlienkach a majú hlavy v oblakoch. Majú veľké sny a odmietajú sa nechať strhnúť realitou. 

Komunikácia medzi Rybou a Levom

Ryby a Lev sú úplné protiklady: Ryby sú jemné a empatické, zatiaľ čo Lev je priamy, arogantný a často náročný. Mohlo by to však byť celkom produktívne priateľstvo, pokiaľ to vedie Lev a Ryby ich v tom povzbudzujú. Rybám nevadí prispôsobiť sa situáciám, takže pokiaľ sú ochotné znášať náročného Leva, mohlo by to fungovať.

Sex medzi Rybou a Levom

Hoci na prvý pohľad môže táto dvojica pôsobiť nesúrodo, opak je pravdou. Dominantný Lev a citlivá Ryba sa dokážu krásne dopĺňať. Kým Lev potrebuje neustále zdvíhať sebavedomie a počúvať o svojej dokonalosti, práve toto mu Ryba vždy vie splniť. Rybe sa zase páčia ochranárske pudy Leva a má pri ňom pocit bezpečia.

Sexuálne sa veľmi dobre zhodujú. Rybám sa bude páčiť, aký romantický a sladký môže byť Lev v posteli, budú príjemne prekvapené, keď si nájdu partnera, ktorý má rovnako rád hranie rolí ako oni. Lev na druhej strane ocení, aké sú Ryby skvelé, pretože milujú pozornosť.


https://www.cosmopolitan.com/sex-love/a38254657/sagittarius-and-aquarius/

https://www.bustle.com/life/cancer-virgo-zodiac-sign-compatibility-astrologers-love

https://www.bustle.com/life/leo-pisces-zodiac-sign-compatibility-astrologers

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.