Ako vybrať novú peňaženku pre partnera?

Ak patríte medzi ľudí, ktorí radi druhých obdarúvajú praktickými darčekmi, pri kupovaní darčekov pre vášho partnera určite nerobíte výnimky. V prípade, že vám už došli nápady, čo takto mu pri najbližšej príležitosti kúpiť novú peňaženku?

9_271022

Koža vydrží roky

Nejedna žena určite potvrdí, že muži majú často príšerný vkus na pánske peňaženky. Preto je práve peňaženka skvelým darčekom, ktorý bude váš partner využívať denne a vás bude tešiť, že konečne nepoužíva tú starú peňaženku, za ktorú ste sa hanbili vždy, keď ju vo vašej prítomnosti vytiahol.

Ako však vybrať pre vášho partnera novú peňaženku, aby s ňou bol spokojný (a aj vy)? Začnime materiálom. Ak chcete staviť na kvalitu, určite vyberte pravú kožu. Takáto peňaženka vydrží vášmu partnerovi dlhé roky a naviac bude stále vyzerať dobre bez ohľadu na to akej bude koža farby. Koža skrátka nevychádza z módy a prejavy opotrebovania jej len pridávajú na kráse.

Aj na veľkosti, tvare, či zapínaní záleží

Veľmi dôležitá je aj veľkosť peňaženky. Zrejme vám napadne, že tu záleží od toho, čo všetko bude v peňaženke nosené. To je síce pravda, ale záleží aj od toho, či váš partner zvykne peňaženku nosiť vo vrecku na nohaviciach, alebo patrí k zástancom praktických pánskych tašiek.

Ak váš partner rád nosí peňaženku vo vrecku, bude dobre ak dokáže zredukovať počet vecí, ktoré v nej nosí. Ak má naopak rád vo svojej peňaženke všetky možné vernostné kartičky z obchodov, bude potrebovať väčšiu peňaženku, ktorú je však lepšie nosiť práve v taške.

Na záver tu máme prevedenie. Sem môžeme zahrnúť tvar peňaženky, čiže buď štvorec, alebo obdĺžnik a pri obdĺžnikových peňaženkách záleží aj od jej orientácie, ktorá môže byť horizontálna alebo vodorovná. A zabudnúť nemôžeme ani na prípadné zapínanie a jeho druh. Toto sú však už veci, ktoré závisia vo väčšej miere od vkusu vášho partnera.

Zdroj obrázka: Autor: HOHLOVMIHAIL / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.