Najšialenejšie tipy na milovanie z roku 1894

Napísal Kristína Chudá 27. máj 2022

Sex je dnes všadeprítomná téma. Aký je najlepší spôsob, ako dosiahnuť orgazmus? Ktoré polohy vám robia najväčšiu radosť? A kde presne je bod G? To sú otázky, ktoré nás sprevádzajú všade. To sú otázky, ktoré nás sprevádzajú všade.

ohovaranie_0419

Či už to prehrabávate so svojím najlepším priateľom, partnerom alebo používate internet, riešite svoju vlastnú sexualitu. Ale nebolo to tak vždy. Asi pred 130 rokmi, presnejšie v roku 1894, veci vyzerali úplne inak.

Manželka pastora LD Smythersa napísala v roku 1894 knihu, aby pomohla mladým ženám stať sa dobrými manželkami. A keďže k povinnostiam dobrej manželky patria aj sexuálne aktivity, dobrá pastorkyňa si pomyslela, že by mala jednoducho spísať svoje múdre sexuálne tipy pre manželské páry.

Prinášame Vám pár perličiek, na ktorých sa určite zasmejete.

Múdra manželka nosí bavlnené nočné košele

Hrubá bavlnená nočná košeľa môže šikovnej manželke dobre poslúžiť. Predovšetkým preto, že na sex sa nikdy nemusíte úplne vyzliecť, stačí odkryť časti tela, ktoré sú k aktu nevyhnutné. Muži by si tiež mali nechať pyžamá a ukazovať len minimum kože.

„...vidieť ma nahú nie je dovolené“

Múdra žena nikdy nedovolí, aby ju manžel videl nahú. A na oplátku nikdy nechcete a nepotrebujete vidieť nahé telo svojho milého.

Zhasnuté svetlá a ticho

Ak k aktu skutočne dôjde, žena by mala rozhodne vypnúť svetlá a nevydávať žiaden zvuk. Muž si nemôže myslieť, že sa to žene páči. Potom by chcel vyzliecť bavlnené pyžamo.

Vôbec sa nebozkávať na ústa

Ak sa muž pokúša pobozkať manželku na ústa počas sexu alebo pred ním, pomôže, ak mu natočíte hlavu mierne nabok, aby bozk cudne nasmeroval na líce. A ak sa pokúsi zdvihnúť jej šaty a chce ju pobozkať niekde inde, potom by si dobrá manželka mala narovnať šaty a povedať, že musí ísť do kúpeľne.

Špinavé reči

Ak sa muž pokúsi zviesť manželku, chytrá žena sa z aféry vytrhne iba triviálnou a nesexuálnou otázkou. „Ako sa ti páčia nové závesy“ alebo „Tvoja mama príde dnes večer na večeru“. 

Po sexe je pred sexom

Alebo nie. Muž evidentne pociťuje, aspoň podľa milej pani farárky, najväčšie sexuálne uspokojenie v pokojnom čase po akte. Dobrá manželka by si preto mala dať pozor, aby manželovi zaručila po sexe pokoj. Nemôže ho predsa napadnúť, že by dalo sexovať častejšie. Pretože aj tu platí dôležité pravidlo: Sex je maximálne dvakrát týždenne. Dobrá manželka urobí čokoľvek, aby tento akt obmedzila maximálne dvakrát do týždňa. A v priebehu ďalších rokov manželstva tiež musí zabezpečiť, aby táto frekvencia bola čoraz menšia. Pomôcť môže napríklad predstieranie chorôb, bolesti hlavy či únava.

 Ak sex, tak len neochotne

Vo všeobecnosti platí, že keď máte sex, je to len zriedka a predovšetkým neochotne – nezabudnite vypnúť svetlá a byť ticho. Pretože vieme, že muži sú zvrátení a najradšej by mali sex každý deň a potom by nastali orgie.

V súlade s heslom „sex je na rozmnožovanie“ a nemal by byť zábavný ani prinášať potešenie, pastor a jeho manželka mali zjavne celkom naplnený manželský život. Dnes je to už našťastie inak a takéto tipy nám slúžia len na to, aby sme sa na tom s kamarátmi zasmiali.


https://www.fem.com/leben-familie/die-verruecktesten-sex-tipps-aus-dem-jahr-1894

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.