Čo možno neviete...

...o sexe, alebo, čo hovorí o dôležitých (ba priam zásadných) detailoch sexuálneho života francúzska príručka sexu a milovania... Prinášame vám, niektoré z nich aj s komentárom, ktoré vám možno pomôžu pochopiť situáciu, v ktorej ste sa niekedy ocitli a zostali ste zaskočení reakciou partnera/ky.

love_1200x750

Záväzok

Žena, ktorá pozve do svojho bytu muža na "posledný pohárik" (prípadne "ešte jednu kávu"), si musí uvedomiť, že sa takmer na šesťdesiat percent zaväzuje k "intímnejším hrám". Pokiaľ žena prijíme pozvanie od muža do jeho bytu na "posledný pohárik", zaväzuje sa k intímnemu kontaktu až na deväťdesiat percent. V prípade, že jednému či druhému pozvaniu predchádzal spoločne strávený večer (spojený napríklad s tancom) a žena zaznamenala mužovu erekciu, navrhnuté či prijaté pozvanie znamená jednoznačný súhlas s intímnym stykom.

Súlad

Nevydarené telesné zblíženie býva zvyčajne zdrojom nepríjemného napätia prípadne hádky. Preto je dôležité, aby sexuálni partneri boli približne rovnako naladení. Ak jeden z partnerov nie je disponovaný na sex, mal by to povedať priamo a predísť tak obojstrannému sklamaniu. Východiskom však môže byť aj "dohoda o čiastočnej účasti" jedného z partnerov (ako výraz ústretovosti) a v takom prípade bremeno priebehu celej "udalosti" berie na seba (vedome!) partner so sexuálnym apetítom.

Zrkadlá

Väčšina žien ako aj mužov vníma zrkadlá nachádzajúce sa v okolí lôžka, na ktorom dochádza k milostnému aktu, za mimoriadne rušivý moment. Ako "erotická pomôcka" sa zrkadlo uplatní maximálne v kúpeľni.

Líčenie

Jemné líčenie je prirodzenou súčasťou ženy a pri telesnom zblížení nepôsobí rušivo; to sa však nedá povedať o výraznom mejkape, predovšetkým o líčení pier - to, čo na plagáte pôsobí eroticky, býva v posteli odpudzujúce - krikľavočervené ústa (ako oficiálny symbol vášne) sa vzrušujúco "nahým", vlhkým perám jednoducho nemôžu rovnať.

Opaľovanie

Pre erotický a sexuálny zážitok nie je podstatné, či sa niekto vášnivo opaľuje, alebo naopak, či nosí pokožku mliečneho odtieňa; no biely zadok "obklopený" čokoládovou plochou chrbta a stehien je naozaj smiešny. Kto sa teda opaľuje kvôli sexuálnej príťažlivosti, mal by tak robiť bez plaviek; a kto sa kvôli telesnej príťažlivosti neopaľuje, mal by pred priamymi slnečnými lúčmi chrániť celé svoje telo.

Parfém

Vôňa parfému na čistom tele pripravenom na milovanie, by mala byť taká nenápadná, až to hraničí s absenciou: a) ani ten najdrahší parfém nemôže "súťažiť" s prirodzenou, zmyslovou vôňou čistého tela; b) jednotlivé zložky parfému môžu v kombinácii s prirodzenými pachmi vytvoriť dosť nepríjemný výsledok.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.