Čo ženy na mužoch skutočne priťahuje?

Záhady medzi dvoma pohlaviami, mužom a ženou, tu boli odpradávna. Nie nadarmo sa hovorí, že ženy sú z Venuše a muži z Marsu. Rozdiely to boli, sú, aj budú. Aj keď nás ženy, muži občas hnevajú, tak ich aj tak milujeme a priťahujú nás. Samozrejme sú aj výnimky, ktoré o mužov záujem nejavia.

couple_0617_1200x750

Ak ale patríte medzi obdivovateľky mužského pohlavia určite máte tú svoje „vec“, ktorá vás na mužoch zaujme ako prvá a neskutočne vás priťahuje. Každá žena má niečo iné, čo si všíma na prvý pohľad. Aj keď to nie je len o vonkajšej kráse, prvý dojem je vždy veľmi dôležitý.

Vlasy

Mnoho žien sa zameriava práve na vlasy. Nie je sa čomu čudovať. My ženy svojím vlasom venujeme veľkú pozornosť, preto je to pre niektoré prvá vec, ktorú si všímajú. Niektoré ženy priťahuje bujná hriva, iné majú zas radi plešinu, alebo krátky zostrih.

Postava

Väčšina žien uprednostňuje, ak je jej muž o trocha vyšší. Keď si žena obuje opätky, tak je na pohľad krajšie, keď je žena nižšia. Taktiež ženy v priemere uprednostňujú robustnejšiu, až svalnatú postavu, pred vychudnutým telom.

Oblečenie

Ak je muž pekne oblečený, určite spraví dobrý prvý dojem. V roztrhaných nohaviciach a špinavom tričku, iste žiadny muž nezaujme. Netreba nosiť drahé značkové oblečenie, stačí si dať na seba také veci, ktoré sú v primeranej veľkosti a sú čisté. Taktiež je vhodné, aby oblečenie zodpovedalo udalosti. Inak sa treba obliecť do kina a inak na ples, alebo svadbu.

Zadok

Táto časť tela je na mužoch vždy tá, na ktorú sa pozrie každá žena. Ak sa má ale pozerať žena na mužský zadok rada, určite by mal vyšportovaný a nie veľmi malý, ani veľký. Ideálny vzhľad mužovho pozadia nie je presne špecifikovaný, nakoľko každému sa páči niečo iné.

Oči

Krása očí je tiež veľmi špecifický pojem. Ale je všeobecne známe, že mužské oči si ženy všímajú ako prvé a tento pohľad môže rozhodnúť o prvotnej sympatii.

Správanie

Aj keď sa správanie na prvý pohľad odhadnúť nedá, určite je pre ženy veľmi dôležité. Ženy majú radi gentlemanov, ktorí im podržia dvere, oblečú kabát, odsunú stoličku, alebo prenechajú miesto v autobuse. Muž by mal ženu vypočuť, pomôcť jej keď potrebuje, mal by byť primerane citlivý a ohľaduplný.

Každá žena má rada na mužoch niečo iné a každú niečo iné priťahuje. Míle ženy, myslite ale na to, že vzhľad sa dá vždy vylepšiť, ale novému správaniu muža ťažko naučíte. Preto ak si hľadáte toho pravého, dávajte prednosť vnútornej kráse, pred tou vonkajšou.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.