Nová renesančná vlna v bývaní s bratmi Scottovcami

Napísal Sára Culinková 04. máj 2024

V čase, keď sa svet nehnuteľností neustále vyvíja, Drew a Jonathan Scottovci, známi z relácie Property Brothers, sú nielen na čele trendov v oblasti renovácie a dizajnu, ale tiež sú priekopníkmi, ktorí formujú smer, kam sa uberá aktuálny bytový dizajn.

d_j_scott

Keď bratia premieňajú zanedbané domy na osobité príbytky, začleňujú do nich niekoľko trendov bytového dizajnu, ktoré dnes rezonujú v domovoch po celom svete. Nahliadnite do dizajnových domov v programoch Dom snov a Keď ich kúpim, budú moje! od 6. mája o 19.20 h na stanici Spektrum Home.

V rýchlo sa meniacom svete nehnuteľností, kde každý sníva o dokonalom domove, prichádzajú na scénu Drew a Jonathan Scottovci. Ich mená sa stali synonymom pre inováciu a transformáciu v oblasti bývania. S neochvejnou oddanosťou pomáhajú párom odhaľovať diamanty v hrubej podobe – domy, ktoré sa na prvý pohľad zdajú byť ničím viac než chátrajúcimi stavbami. Sú to ale práve tieto nehnuteľnosti, kde Drew, ako realitný špecialista, vidí nevyužitý potenciál. Jeho brat Jonathan, majster staviteľ, zase prináša tieto vízie k životu, transformujúc zanedbané štruktúry na desivé ruiny do útulných a štýlových príbytkov.

Udržateľnosť a prírodné materiály: V súlade s globálnym hnutím pre udržateľnosť, Scottovci zdôrazňujú používanie obnoviteľných materiálov, ako sú bambusové podlahy a pracovné plochy z recyklovaného skla. Tento trend je nielen šetrný k životnému prostrediu, ale tiež prináša kúsok prírody do interiéru.

Technologické inovácie: Inteligentné domovy sú už nie len vzdialenou budúcnosťou, ale nevyhnutnosťou súčasnosti. Bratia integrujú najmodernejšie technológie, ako sú inteligentné termostaty a osvetlenie, ktoré sa dajú ovládať hlasom alebo smartfónom, čím zvyšujú komfort a efektivitu domov, ktoré rekonštruujú.

Multifunkčné priestory: Keďže ľudia trávia viac času doma, multifunkčnosť sa stala kľúčovým prvkom dizajnu. Scottovci vytvárajú otvorené priestory, ktoré slúžia pre viacero účelov - pracovňa, ktorá sa večer premení na zábavnú miestnosť, alebo jedáleň, ktorá ponúka aj pracovný priestor.

Odviazané farby a vzory: Oživenie interiérov cez odvážne farby a vzory je ďalším trendom, ktorý Property Brothers objímajú. Odtiene, ako sú teplá terakota alebo chladná modrozelená, pridávajú dynamiku a hĺbku miestnostiam, zatiaľ čo vzory pridávajú vizuálny záujem a osobnosť.

Návrat retra: Nostalgia za minulými dekádami prináša späť retro prvky, ako sú geometrické vzory a vintage nábytok. Drew a Jonathan dokážu zladiť moderné pohodlie s retro šarmom, vytvárajúc unikátne a štýlové domovy.

Relácia Property Brothers je viac než len o rekonštrukcii, je to o vytváraní priestorov, kde každý detail odráža najnovšie trendové predstavy a súčasne spĺňa potreby a túžby jeho obyvateľov. S bratmi Scottovcami na čele každého projektu, renovácia znamená nielen obnovu, ale aj začiatok nového spôsobu života v súlade s najžhavejšími trendami bytového dizajnu. Ak hľadáte inšpiráciu pre zmenu, máte tak možnosť každý pracovný deň v troch dieloch po sebe! Televízia Spektrum Home vás pozýva na sledovanie relácií bratov Scottových:

19:20 Dom snov

20:15 Keď ich kúpim, budú moje!

21:10 Dom snov

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.