Ako zefektívniť odkladací priestor v predsieni?

Nájsť všetkému svoje miesto. To je výzva, ktorej čelí obyvateľ veľkého domu, a zároveň aj ten, kto obýva malú garsónku. Nájsť dostatok odkladacieho priestoru je niekedy priam nemožné. Je to ale také dôležité, aby mali veci svoje miesto a nemuseli sa len tak povaľovať. 

Viete, ako dokážete ušetriť miesto na chodbe alebo v predsieni?

adobestock_predsien_1023

Zdroj obrázka: New Africa - stock.adobe.com

Počas leta je v predsieni na zemi veľa tenisiek, balerínok a sandál. Naopak, v zime sa nakopia kabáty, bundy a šále. Ako nájsť všetkému oblečeniu a topánkam svoje miesto? Tieto tri možnosti vám môžu uľahčiť život:

1. Využite vešiaky na stenu

Máte už v predsieni veľkú skriňu, do ktorej odkladáte všetky bundy? Počas roka možno prídete na to, že vám ani skriňa nestačí, a pritom tento samotný kus nábytku zaberá naozaj veľa miesta. Naším tipom je využiť vešiaky na stenu. Tie môžete rozmiestniť všade po stene, kde budete mať voľné miesto. Výhodou je, že ich môžete zavesiť hneď niekoľko a zem ostane prázdna, a teda aj lepšie priechodná.

2. Spojte skrinku na topánky s miestom na sedenie

Ak máte v rodine starších ľudí, ktorí si pri obúvaní musia sadnúť, pravdepodobne máte na chodbe okrem botníka aj samostatnú lavicu alebo iný typ nábytku, ktorý vám je nápomocný pri obúvaní. Poobzerajte sa po skrinke na topánky s miestom na sedenie. Spojíte tak dve praktické veci do jednej a v predsieni tak získate viac voľného miesta.

3. Skombinujte vešiak na kabáty so skrinkou na topánky

Už viac nemusíte mať v predsieni samostatnú skriňu na oblečenie a zvlášť botník na topánky. Ak potrebujete vytvoriť viac miesta, skúste zvážiť spojený vešiak so skrinkou. Tento spojený kus nábytku je väčšinou úzky a vysoký, zmestí sa tak aj do rôznych kútov.

Čím viacej minimalizujete veľké odkladacie priestory v predsieni, tým lepšie sa vám v nej bude pohybovať. Zároveň získate viac miesta pre dekorácie, ktoré ste v predsieni vždy chceli mať!

 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.