Zaujímavé fakty o ľuďoch, ktorí sa narodili v júli

Napísal Kristína Chudá 13. júl 2023

Ľudia narodení v tomto mesiaci sú vnímaví a sympatizujú s každým a so všetkým. Neprekvapí ich takmer žiadna otázka, sú duchaprítomní a vždy nápomocní svojmu okoliu. Nemajú radi, keď sú stredobodom záujmu, no nevadí im ani väčšia spoločnosť.

freepik_july_people_23

No samotári to rozhodne nie sú. Pozerajú na život zo svojho vlastného uhľa pohľadu a ich osobnosť je jednoducho očarujúca.

1. Vtipní vždy a všade

Dom plný smiechu a vtipných odpovedí? Ľudia narodení v júli sa vždy pozerajú na danú vec z tej optimistickejšej strany. Ak nájdete sto dôvodov, prečo povedať nie, tak uisťujeme vás, že „júlový ľudia“ vám dajú sto jeden dôvodov, prečo povedať áno. Výskum naznačuje, že títo ľudia vidia pohár vždy poloplný a majú tendenciu byť „nadmerne pozitívni“. Milujú spoločnosť, svoje okolie a ich vtipné odpovede vám vyrazia dych.

2. Liga slávnych osobností

Mesiac júl dostal svoje meno po slávnom rímskom vodcovi Julius Caesar, ktorý sa narodil 12. alebo 13. júla a jeho meno je vryté do dejín Rímskej ríše. Ale hádajte čo? Je to len časť dlhého zoznamu vplyvných ľudí, ktorí sa v tomto mesiaci narodili. V mesiaci júl znejú mená ako Nelson Mandela, princezná Diana, prezidenti USA (John Quincy Adams, Calvin Coolidge, Gerald Ford a George W. Bush).

3. Rodina na prvom mieste

Títo ľudia nedajú na rodinu dopustiť. Ak ste súčasťou ich rodiny, potom máte vyhrané. Majú vysokú emocionálnu inteligenciu, sú starostliví a chránia svojich blízkych.

4. Rodení organizátori

Že vám zorganizujú celý deň i život? No u detí nič výnimočné. Ak sa pre niečo rozhodne, áno VY, narodení v júli, vaše odhodlanie vás k cieľu rozhodne privedie. Ste majstrami v skrývaní myšlienok. Vynikáte svojimi výnimočnými manažérskymi schopnosti, ktoré z vás spravia skvelých vodcov alebo manažérov.

5. Nálada ako na húsenkovej dráhe

Ráno sa čertíte a o hodinku sa smeje tak, ako nikdy? Tí, ktorí sa narodili v júli, zažívajú drastické zmeny nálady v priebehu pár hodín. Často sa snažia udržať hnev pod kontrolou, ale niekedy to prosto nejde a emócie ich prevalcujú. Ich osobnosť sa skladá z mnohých „vrstiev“ a tí, ktorí sa narodili v júli sa ťažko dajú zaškatuľkovať do typológie osobností.

6. Dokonalý štýl

Majú ozaj skvelý vkus a sú na to patrične hrdí. Dobré jedlo, dobrá spoločnosť, dobrá hudba a skutočná krása je to, čo pre júlových ľudí znamená život. Oceňujú tie najmenšie gestá láskavosti a sú schopní nájsť krásu v čomkoľvek a v akejkoľvek situácii. Ich štýl vždy odráža eleganciu.

7. Sú vysokí a sú to ľaváci

Štúdia dospela k záveru, že ľudia narodení v tomto mesiaci sú poriadne veľkí. Ďalšie výskumy dospeli k záveru, že ľudia narodení v období od marca až do júla sú s väčšou pravdepodobnosťou ľaváci a tí, ktorí sa narodili medzi augustom až februárom sú praváci.

8. Kvetom je Stračonôžka

Kvet mesiaca júl charakterizuje ľudí narodených v tomto mesiaci ako oddaných priateľov a partnerov s otvoreným srdcom.

Júloví ľudia sú veľmi jednoduchí a prispôsobiví, čo z nich robí v konečnom dôsledku sympatických ľudí. Pokiaľ sú obklopení rodinou, sú šťastní a zvládnu akúkoľvek životnú situáciu. Sú to bystrí ľudia, zo svojich chýb sa vždy poučia a tú istú chybu dvakrát nikdy nespravia.

Zdroj foto: Freepik


https://timesofindia.indiatimes.com/life-style/relationships/times-are-changing-and-heres-why-you-must-ignore-these-most-popular-marriage-advices/photostory/64828680.cms

https://zodiacthing.com/blogs/cancer/12-unbelievable-traits-of-people-born-in-july

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.