Aké oblečenie by nemalo chýbať každej športujúcej žene?

Asi žiadny kúsok oblečenia sa v posledných rokoch nestal tak populárny ako legíny. Dámy ich milujú pre ich pohodlnosť a tie, ktoré na svojej postave poctivo pracujú, vedia prostredníctvom legín ukázať, že rozhodne sa cez voľný čas nevyvaľujú doma na gauči.

shutterstock_jogging-_urban21

Legíny však obľubujú aj páni alebo presnejšie, obľubujú pohľad na vyšportované dolné partie oblečené do legín.

Legíny už ani netreba predstavovať

Kvalitné fitness legíny sa tak stali povinnou výbavou šatníka každej ženy, ktorej šport nie je cudzí. Môžete v nich totižto vykonávať akékoľvek cviky a športové aktivity bez toho, aby vás v pohybe obmedzovali.

Zároveň je možné ich používať prakticky celoročne, keďže aj na tie najhorúcejšie dni nájdete funkčné legíny, ktoré spoľahlivo odvádzajú teplo od vašej pokožky a vy sa tak budete cítiť stále príjemne aj ak si z akéhokoľvek dôvodu neoblečiete športové šortky.

Cieľom by malo byť maximálne pohodlie a komfort

Legíny však nie sú jediným druhom oblečenia vhodným pre športové aktivity. Pokiaľ začínate s pravidelným športovaním, prípadne športujete už dlhšie a až teraz sa tomu snažíte prispôsobiť aj váš šatník, vybavte sa dobrým fitness oblečením, ktoré vaše športové výkony posunie na vyššiu úroveň.

Ďalšou povinnosťou, pokiaľ sa pri športovaní chcete cítiť pohodlne, je nájsť si vhodnú športovú podprsenku. To môže byť niekedy ťažšia úloha, keďže športové podprsenky sa zväčša nedajú  prispôsobiť a trafiť ideálnu pre vás je pri niektorých výrobcoch, ktorí robia strihy podprseniek asi iba pre fitnessky so silikónovými prsiami, naozaj náročné. Ak si ale nájdete takú, ktorá vám dobre sadne, bude pre vás nenahraditeľnou spoločníčkou vždy, keď vo fitku chytíte činku alebo si pôjdete von zabehať.

A pokiaľ sa nechcete chváliť vypracovaným bruchom a cvičiť len v legínách, prípadne šortkách a športovej podprsenke, funkčné tričko alebo tielko, ktoré bude spoľahlivo odvádzať pot, je samozrejmosťou. Rovnako tak pohodlná mikina voľnejšieho strihu pre cvičenie v chladnejšom počasí. A nakoniec nezabudnúť už len na ľahkú obuv a ste pripravená na akúkoľvek športovú výzvu. A ešte popritom budete vyzerať skvelo.

Zdroj obrázka: Autor: Standret / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.