Akú spodnú bielizeň by ste si mali vyberať?

Každá žena je nadšená, keď sa nachádza v obchode so spodným prádlom. Veď aby nie, pre svojho muža je najkrajšia, keď je nahá alebo oblečená vo vkusnej sexi bielizni. Ak hľadáte dobré spodné prádlo, nehľadajte v lacných obchodoch.

Aj keď si tam dokážete kúpiť nohavičky za jedno euro, nečakajte žiadnu kvalitu, pretože kvalitu nájdete skôr v kvalitnejšej spodnej bielizni, ktorá je vyrobená buď na Slovensku, alebo v Čechách.

Podprsenky
Najmä mladé ženy chodia nakupovať podprsenky do tých najlacnejších odevov. Treba si ale uvedomiť, že nosením takýchto lacných podprseniek si ničíte zdravie. Kostice, ktoré majú práve takéto podprsenky, sa nepríjemne zarezávajú do pokožky a spôsobujú bolesť vždy, keď sa miesta dotknete. Položte si teda otázku, či sa vám neoplatí radšej si priplatiť a vedieť, že podprsenka, ktorú si kúpite, vám vydrží a nebude vám blížiť. Teraz už nemáte problém kúpiť si akúkoľvek farbu kvalitnej podprsenky. Trh sa prispôsobil požiadavkám žien.

Nohavičky
Ak chcete jednofarebné nohavičky, taktiež sa nemusíte obávať, že ich nezoženiete. Nohavičky si vyberajte nielen podľa krajiny pôvodu, ale najmä podľa veľkosti. Možno sa vám to zdá pritiahnuté za vlasy, ale verte, že veľa žien si kupuje celkom inú veľkosť nohavičiek, akú má. Dávajte si pozor, aby ste si nekúpili menšie. Ak sa chystáte do nohavičiek zainvestovať, nečakajte, že sa vám hneď po prvom opraní rozťahajú. Podľa vlastného odhadu vyberajte nohavičky, ktoré vám budú sedieť – nohavičky by nemali mať príliš pevnú gumu a zároveň by mali byť dostatočne veľké na zadku. Čipky si dovoliť môžete, ale neodporúčame na zimu, pretože môžete prechladnúť. Na zimu si dávajte skôr hrubšie nohavičky, ktoré vás budú chrániť a nie odhaľovať. Zdravie je predsa najdôležitejšie.

4 komentárov

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.