La dolce vita!

Svieže, exotické a s chuťou ovocia – predstavujeme vám miešané cocktaily Venice malina a mango so šumivým vínom Mionetto Prosecco a ovocné smoothies NEALKO ORAVAN, ktoré osviežia a obohatia vašu rodinnú párty.

ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
Venice malina a mango so šumivým vínom Mionetto Prosecco sú inšpirované temperamentným Talianskom. Ich príprava je jednoduchá, a tak si už za pár minút môžete navodiť atmosféru Benátok aj u vás doma.

Venice malina
Čerstvý malinový džús v kombinácii s vychladeným sektom vytvára špecifickú chuť natrhaných malín z vlastnej záhrady. Cocktail sa hodí na príjemný večer vo dvojici, ale tiež na veľkú letnú párty pri vode. Namiešanými ingredienciami osvieži a zároveň vytvorí atmosféru, ako na benátskom karnevale.

P O T R E B U J E T E: 1dcl Mionetto Prosecco , 1dcl Rauch Malina-broskyňa, ľad v kockách, limetka dekorácia

P O S T U P:
Do pohára pridáme 2-3 kocky ľadu, ktoré zalejeme 1dcl malinovo-broskyňového džúsu Rauch. Vmiešame rovnaké množstvo šumivého vína Mionetto Prosecco a na záver pohár dozdobíme plátkom nakrojenej limetky.

Venice mango
Tento cocktail je ideálnym spoločníkom na horúce letné dni. Vôňa zrelého manga navodí pocit, ako by ste práve ležali pod slnečníkom na piesočnatej pláži v Taliansku. Po poslednom dúšku z nápoja jemne cítiť citrónovú trávu, ktorú sprevádza ľahký medový tón.

P O T R E B U J E T E: 1dcl Mionetto Prosecco , 1dcl Rauch Mango, ľad v kockách, limetka dekorácia

P O S T U P:
Niekoľko ľadových kociek, mangový džús Rauch a šumivé víno Mionetto Prosecco premiešame v širšom podávacom pohári. Servírujeme ihneď, kým sa ľad neroztopí. Ako dekoráciu umiestnime na okraj pohára plátok limetky.

NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Melónovo – ananásové smoothie
P O T R E B U J E T E: melón 50 gr, ananás 50 gr , Sirup Nealko Oravan s príchuťou ananásu 2 cl, šťava Aloe vera 2 cl

P O S T U P:
Očistite a nakrájajte na menšie kusy melón a ananás. Vložte ich do mixéra, prilejte šťavu z Aloe vera a sirup Nealko Oravan s príchuťou ananásu. Všetko spolu rozmixujte a nalejte do pohára. Môžete pridať ľadové kocky, aby ste mali nápoj studený a osviežil vás počas horúčav. Pohár ozdobte sezónnym ovocím.

Melónovo – banánové smoothie
P O T R E B U J E T E: žltý melón 30 gr, banán 30 gr, hrušková šťava 3 cl, Sirup Nealko Oravan biele hrozno 0,5 cl, sirup ananás 1 cl

P O S T U P:
Očistite a nakrájajte na menšie kúsky žltý melón a banán, vložte do mixéra, prilejte hruškovú šťavu, sirup Nealko Oravan s príchuťou bieleho hrozna a s príchuťou ananás. Roxmixujte, prelejte do pohára a podávajte

Na zdravie!

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.