Novinky dekoratívnej kozmetiky od Oriflame: Progresívne technológie vyvinuté pre vašu krásu!

Napísal Oriflame 08. september 2020

Oriflame sa stará o zdravie svojich zákazníčok na celom svete už vyše 50 rokov. Okrem zdravia sa ale stará aj o to, aby vyzerali viac ako dobre. Odhaľte svoju nádhernú ženskosť s novinkami The ONE.

orif_beauty0920

Oriflame aj pri vývoji dekoratívnych produktov siaha nielen po trendy odtieňoch, ale aj vysokokvalitných receptúrach a efektívnych vyspelých technológiách. Novinky The ONE sú navrhnuté v Stockholme - jednom z hlavných inovačných miest sveta, v ktorom sa rodia trendy. 

Neodolateľné oči

Receptúru s komplexom Lash Lenght pre pôsobivú dĺžku prináša nová Špirála The ONE Lash Extension, ktorá okamžite predlžuje a nadvihuje riasy. Klinické testy preukázali, že špeciálne tvarovaná kefka predlžuje riasy až o 65 %. Nová špirála vydrží dlho, nerozmazáva sa, nadvihuje a oddeľuje každú riasu a nezliepa ich.

Rýchle, príjemné a jednoduché líčenie očí prinášajú aj nové Očné tiene v ceruzke The ONE, ktoré ponúkajú až 13 moderných odtieňov. Ľahko sa nanášajú a zmiešavajú, sú vodeodolné, nepraskajú a nájdete medzi nimi aj mimoriadne trendy odtieň Sun Gold prinášajúci magický zlatistý pohľad. Očné tiene v ceruzke môžete veľmi jednoducho aj miešať, čím dosiahnete stále nový a nový efekt líčenia. 

Krásna a zdravá pleť

Efektívne spojenie krásy so zdravím prináša nový Krycí krém The ONE Illuskin Aquaboost s obsahom aktívnej látky s prírodnou vodou z ľadovca bohatou na minerálne látky. Krycí krém tak nielen poskytuje stredné krytie, ale pleti poskytuje až 8-hodinovú hydratáciu, je odolný voči vlhkosti a chráni ju pred UV lúčmi vďaka ochrannému faktoru SPF 20. Výsledkom je zdravý žiarivý vzhľad, ktorý vydrží celý deň. Krém má stredne kryciu schopnosť. 

Upravené nechty

O nádherné a extra trendové lesklé nechty sa postarajú nové odtiene Lakov na nechty Gloss N’Wear, ktoré okrem intenzívnych farieb a lesku prinášajú aj vyživujúce látky - orechový olej, kakaové maslo a kyselinu glykolovú - ktoré zlepšujú stav nechtov. Laky The ONE Gloss N’Wear sú obohatené o pigmenty Colour Command, ktoré prinášajú sýte farby a vysoký lesk, zároveň obsahujú technológiu Care Complex, ktorá nechty zvláčňuje. Laky schnú už za 60 sekúnd a keďže nechty vyživujú, tak sú tieto na pocit silnejšie a majú väčší objem.

Nádherne voňavá

Ak máte okrem svojej vizáže chuť podporiť aj svoje voňavé vyžarovanie, použite novú citrusovo-korenistú toaletnú vodu Be Happy Feel Good, v ktorej pocítite kurkumu, červený pomaranč a santalové drevo. Kolekcie vôní Feel Good sú dlhodobo veľmi obľúbené pre svoje príjemné vône, ale zároveň cenovú prijateľnosť.

Viac informácií nájdete na www.oriflame.sk, kde si môžete produkty aj kúpiť, po registrácii so zľavou až 20 %.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.