Test osobnosti: šatník odhalí aj tie najhlbšie tajomstvá vašej duše

Napísal Kristína Chudá 21. január 2024

Aj ty máš pocit, že tvoja skriňa nemôže byť nikdy dosť veľká? Aj vtedy, keď má človek svoj vysnívaný šatník? Alebo naopak, máte všetko roztriedené podľa farieb a všetko, čo nenosíte, putuje rovno do koša?

test_16

Tak či onak, váš šatník veľa vypovedá o vašej povahe. Chcete vedieť, čo vo svojom živote zmeniť?

Totálne preplnená skriňa: Nájdite odvahu začať niečo nové

Preplnené zásuvky, ktoré sa ťažko otvárajú, a svetre tak napchaté, že sa vám tam nezmestí ani tielko? Máte problém, pretože sa neviete s ničím rozlúčiť. Každé tričko, každá blúzka v sebe nesie spomienku, vyhodiť ich neprichádza do úvahy. Čo to o vás vypovedá?

+ Ste skvelý priateľ a verný partner - Zberatelia nie sú verní len veciam, ale aj ľuďom. Priatelia sa na vás môžu spoľahnúť. Nezabúdate na nich a ste v pravidelnom kontakte. Partner si na vás môže byť istý.

- Rutina vás chráni - Máte radi pokoj a stabilitu. Máte radi všetko tak, ako si to už roky pamätáte. Dajte si však pozor, aby sa pravidelnosť nezmenila na ubíjajúcu nudu.

Dokonale uprataná skriňa: Uvoľnite sa, prosím

Triedite si nohavice a tričká podľa farieb, žehlíte si ponožky a máte špeciálne vrecká na topánky. Všetko má vo vašom šatníku svoje miesto. Oblečenie sa vám neváľa, všetko upratujete a pri nakupovaní máte vždy jasný plán.

+ Dokonalý šéf - Rýchlo nájdete riešenie problému, premýšľate logicky, ste vždy v strehu, čo z vás robí dokonalého kapitána.

- Hrozí vám vyhorenie - život, v ktorom je všetko naplánované do posledného detailu, je únavný a stresujúci. Neustále organizovanie vás vyčerpáva, často sa zasekávate na nepodstatných veciach a zbytočne sa unavíte. Nedokážete delegovať prácu a nedôverujete ostatným. Skúste si na chvíľu oddýchnuť.

Poloprázdna skriňa: Rozmaznávajte sa viac

Všetko, čo potrebujete, sú veci na leto a zimu. Prechodné obdobie neriešite, len si rozopnete zimnú bundu alebo si naopak hodíte šál. Nové veci kupujete až vtedy, keď tie staré doslúžia. Nepotrebujete 20 párov topánok, nevedeli by ste, čo s nimi.

+ Prínos pre spoločnosť - Máte sociálne cítenie, hneď viete, kto vo vašom okolí potrebuje pomoc, a je jedno, či je to túlavá mačka.

- Chýba vám potešenie - Tí, ktorí sa obetujú pre iných, často zabúdajú na seba. Urobte niečo bláznivé, doprajte si radosť z farebného šálu alebo ozdobenej torty. Aj vaše šťastie je dôležité.

Úplný chaos v skrini: Doprajte si viac pokoja a ticha

Ponožky medzi svetrami, nohavičky medzi pyžamami, väčšina oblečenia pohodená na dne skrine a vybalené veci, na ktoré ste zabudli a ktoré pre vás už neexistujú.

+ Duša spoločnosti - Tešíte sa z maličkostí, ste spontánny a kreatívny. Život beriete z tej lepšej stránky. Nikto sa s vami nenudí.

- Nervozita oslabuje - Rovnako ako hádzanie vecí do skrine to funguje aj v živote. Snažíte sa robiť viac vecí naraz, tie nepríjemné odsúvate a snažíte sa na ne nemyslieť. Upokojte sa a vneste do svojho života poriadok.


https://www.dama.cz/clanek/test-osobnosti-skrin-prozradi-i-nejhlubsi-tajemstvi-vasi-duse?recombee_recomm_id=ec032f82d075881c8a24ef9745d5ab30

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.