Overená kombinácia látok napomôže vašej imunite

Napísal Pavol Hrabovský 31. marec 2024

Vitamín C, D, zinok a selén vytvárajú silné spojenie, ktoré má pozitívny vplyv na obranyschopnosť organizmu. Mnohí z nás prišli na to, že dopĺňanie esenciálnych vitamínov dokáže udržať náš organizmus zdravý. Tento dobrý zvyk sa oplatí dodržiavať počas celého roka.

yoga_sea_wiev

Navyše, tie najúčinnejšie podporovače imunity môžete teraz užiť pohodlne v jednej kapsule.

ImuBerin je vyrobený modernou nórskou receptúrou a obsahuje preverené dary prírody. Výživový doplnok je dokonalým kokteilom vitamínov, minerálov a extraktov z bobuľového ovocia pre efektívnu podporu imunity.

Prečo je starostlivosť o imunitu dôležitá celoročne?

Vitamín D ovplyvňuje viac ako 200 chemických reakcií v našom tele a receptor pre tento vitamín našli vedci takmer vo všetkých ľudských bunkách a tkanivách. Za účelom podpory imunity je žiadúce brať vitamín D najlepšie počas celého roka. A nielen ten. Aj Vitamín C zohráva rovnako dôležitú úlohu. Minerály zinok a selén podporujú zdravú funkciu imunitného systému a zároveň chránia bunky pred oxidatívnym stresom. Všetky tieto dôležité látky nájdete teraz vo výživovom doplnku ImuBerin.

Chutná štvorkombinácia bobúľ

Bobuľové ovocie je odpradávna známe ako bohatý zdroj výživných látok, antioxidantov a zložiek, ktoré v podobnej koncentrácii inde nenájdete. Aj preto extrakty z bobuľového ovocia hrajú významnú úlohu v kapsule na podporenie imunity – ImuBerin. Obsahuje vzácny extrakt z Bazy čiernej, ktorá pôsobí priaznivo na prirodzenú obranyschopnosť a odolnosť. Čučoriedka čierna zas pomáha udržiavať normálnu hladinu cukru v krvi – pôsobí ako antioxidant, podporuje činnosť čriev a obehovú sústavu. Maliny sú veľmi obľúbenou a rozšírenou letnou pochúťkou, ktorá má navyše pozitívny vplyv na trávenie a vylučovanie vody z organizmu. Posledným, štvrtým bobuľovým ovocím, ktoré ukrýva kapsula ImuBerin je Škandinávska brusnica, ktorá patrí medzi najsilnejšie prírodné antioxidanty vôbec.

imuberin_324

Koncentrácia účinných látok v jednej malej kapsule

ImuBerin v sebe nesie až 8 unikátnych zložiek, ktoré majú viac ako 40 preukázateľných zdravotných účinkov na ľudské telo pričom sú zdokumentované a schválené Európskym úradom pre bezpečnosť potravín EFSA. Výživový doplnok je bez cukru a je vhodný aj pre vegánov. Obsahuje 100 % odporúčanej dennej dávky vitamínu C, vitamínu D, selénu aj zinku. Vďaka užitiu jednej kapsuly ImuBerinu máte každý deň postarané o prísun vyváženej kombinácie látok podporujúcich imunitu.

Pravidelnosť a dlhodobosť užívania sú kľúčom, ktorý sa osvedčuje pri viacerých výživových doplnkoch a nie je tomu inak ani v prípade ImuBerin-u. Už jedna kapsula denne prispeje k zdravému imunitnému systému a podpore prirodzenej obranyschopnosti. Vyskúšajte ImuBerin aj vy a budete sa tešiť z pevného zdravia a dobrej obranyschopnosti organizmu.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.