Obec Suchá nad Parnou organizuje Country bál

Napísal Región Trnava 06. november 2023

Prvý ročník typicky westernového podujatia s názvom Country bál sa bude konať pri príležitosti hodových osláv v sobotu 11. novembra v priestoroch kultúrneho domu so začiatkom od 19:00 h.

country_bal_sucha_parna

O hudobný program sa postará zvolenská country kapela Pacipacifik a jedna z najúspešnejších skupín v žánri rock country – Neznámi. Počas večera vystúpia tanečnice z trenčianskeho Marylandu, ktoré roztancujú prítomných typickými westernovými krokmi.

„Country ples bol do roku 2019 stabilným podujatím našej obce. Hudba country má korene vo folkovej hudbe, ktorá nám je blízka, a tak sme sa rozhodli pokračovať v tejto tradícii a počas hodových osláv usporiadať Country bál. Veríme, že to ocenia občania našej obce, ale aj z okolia a príjemne sa zabavia s poprednými slovenskými country skupinami,“ hovorí Martin Glončák, starosta Suchej nad Parnou.

Program 1. ročníka Country bálu

  • 19:00 – oficiálny začiatok podujatia
  • 19:30 – zahájenie programu
  • 21:00 – 22:00 – degustačná večera
  • 22:00 – zábava do skorých ranných hodín

Vstupenky je možné si rezervovať osobne na Obecnom úrade Suchá nad Parnou alebo e-mailom a telefonicky. Cena lístka je 35 € a je v ňom zahrnutá večera a občerstvenie (káva, víno, minerálka).

Viac informácií nájdete na stránke podujatia: https://www.facebook.com/events/1091519395163194

Viac informácií na stránke www.regiontrnava.sk, emailom Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo priamo v Turistickom informačnom centre – Región Trnava. Otváracie hodiny TIC nájdete na http://bit.ly/TuristickeInformacneCentrum

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.