Oslava sesterstva, rodiny a sily lásky

Napísal Lindeni, Albatros Media SK 07. apríl 2024

Kniha Magická posadnutosť  z vydavateľstva Lindeni, sa stala v roku 1988 predlohou filmovej adaptácie v hlavných úlohách so Sandrou Bullock a s Nicole Kidman. Autorka knihy Alice Hoffmann je autorkou vyše tridsiatich románov a je jednou z najuznávanejších spisovateliek súčasnosti. 

lindeni_070423

Lindeni, Alice Hoffman ©Alyssa Peek

O knihe...

Keď sestry Sally a Gillian Owensové osirejú, ujmú sa ich excentrické tety, ktoré bývajú v tom najtemnejšom a najdesivejšom dome malého mestečka v Massachusetts. Dievčatá postupne odhaľujú, aké tajomné, ba desivé schopnosti majú ich tety. Keď sa rovnaké magické nadanie začne prejavovať aj u Sally a Gillian, rozhodnú sa uniknúť spod vplyvu svojich príbuzných a začleniť sa do „normálnej“ spoločnosti.

Minulosť plná mágie ich však dobehne. A keď nastanú problémy v podobe hrozivého ducha, musia sa tri generácie žien z rodu Owensovcov nielen spojiť, ale aj prijať svoju mágiu ako dar – a kľúč k budúcnosti plnej lásky a vášne.

Kniha vychádza vo vydavateľstve Lindeni 12.4. 2024, v preklade Kataríny Ondrušovej.

O autorke...

Alice Hoffman sa narodila v New Yorku, vyštudovala tvorivé písanie na Stanfordovej univerzite. V súčasnosti žije v Bostone. Je autorkou vyše tridsiatich románov a je jednou z najuznávanejších spisovateliek súčasnosti. V roku 1988 uzrela svetlo sveta filmová adaptácia románu Magická posadnutosť v hlavných úlohách so Sandrou Bullock a s Nicole Kidman.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.