Poklad na ostrovoch z knižnej série Tajomstvá ostrovov

„Poklad na ostrovoch od Roseanny M. Whiteovej je vynikajúci román plný tajomstva, dobrodružstva a romantiky. Nechýbajú v ňom piráti, poklad, duchovia, vraždy a celoživotné súperenie... Knihu vrelo odporúčam všetkým, ktorí majú radi historické romance s prímesou tajomna."

i527_net_310324

... "Je to prvá kniha zo série Tajomstvá ostrovov a ja sa už neviem dočkať ďalšieho dielu.“ - Fresh Fiction

„Idylické prostredie tvorí dokonalú kulisu pre udalosti, ktoré sa v knihe odohrávajú; podivné úkazy, nevysvetliteľné úmrtia, rodinné spory, ukrytý poklad, intrigy a nebezpečenstvo, pričom všetko má znaky romantiky plnej záhad... Príbeh má pohodlné tempo a je zasadený do krásnej prírody, tajomného oceánu, na pláže a ostrovnej flóry a fauny; Whiteová však pri tom nestráca zo zreteľa cieľ – vyrozprávať príbeh, ktorý je pútavý od prvej až po poslednú stranu. Ide o krásny romantický príbeh, kde dva páry nečakane nájdu lásku.“ -  Historical Novel Reviews...

O knihe...

1906

Lady Elizabeth „Libby“ Sinclairová miluje mikroskopy a prírodu, a preto nie je v spoločnosti až taká obľúbená. Na leto utečie na Scilly, súostrovie neďaleko anglického pobrežia. Prenajme si tu domček, no narazí v ňom na nebezpečné tajomstvá, ktoré tam po sebe zanechala predchádzajúca nájomníčka. Tiež sa volala Elizabeth a zmizla za nevyjasnených okolností.

Oliver Tremayne, džentlmen a kňaz, je rozhodnutý zistiť, čo sa stalo jeho sestre, a v novej nájomníčke letného domčeka nájde nečakaného spojenca... Je to zaujímavá mladá dáma, ktorú zbežne stretol pred dvomi rokmi a ktorá má takisto ako on rada botaniku a biológiu. Pátranie po sestre však nie sú len prechádzky krásnou prírodou a navyše zisťuje, že Beth pred ním ukrývala nejedno tajomstvo.

Názov: Poklad na ostrovoch
Séria: Tajomstvá ostrovov
Autor: Roseanna M. Whiteová
Preklad: Jana Hlatká
Vydavateľstvo: i527.net
Cena: 17,90 EUR
Počet strán: 392

Väzba: brožovaná väzba
Jazyk: slovenský jazyk
ISBN: 978-80-8249-131-2
Dátum vydania: 20.3.2024
Literárny žáner: mysteriózna anglická historická romanca zo začiatku 20. storočia
Distribúcia: Partner Technic, ZAEX

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.