Dokonalý zločin je taký, o ktorom nikto nevie

Napísal Albatros Media SK, Lindeni 09. apríl 2023

V kriminálkach Helen Fields je cítiť autentickosť, je to určite aj vďaka tomu, že roky pracovala ako prokurátorka aj obhajkyňa v oblasti trestného a rodinného práva. Talent však má aj na vytvorenie zápletky, pri ktorej nedokážete odložiť knihu. V slovenskom jazyku vychádza krimi Dokonalé stopy v preklade Vladislava Gálisa.

lindeni_090423

V prvej časti spoznáme sympatického inšpektora Callanacha a vyšetrovateľku Avu Turnerovú.
V odľahlom kúte Škótskej vysočiny zhorelo telo Elaine Buxtonovej. Jediné stopy, podľa ktorých môže polícia hľadanú právničku identifikovať, sú zub a zdrap zakrvavenej šatky. V tajnej miestnosti kdesi v Edinburghu medzitým skutočná Elaine Buxtonová vydesene kričí do tmy. Inšpektor Callanach
zanechal sľubnú kariéru v Interpole a v Edinburghu začína od nuly. Obstojí pred novými kolegami a podarí sa mu nájsť vraha, ktorý za sebou veľmi starostlivo zahladzuje všetky stopy?

Rafinovaná zápletka, ktorá vás chytí od prvej stránky, naozaj odporný zločinec a sympatická dvojica vyšetrovateľov – krásavec Callanach a svojská, tvrdohlavá Ava Turnerová, to sú prísady, vďaka kto- rým si túto knihu vychutná každý fanúšik detektívneho žánru.

Zdroj: Albatros Media SK, Lindeni

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.