A čo čítať ďalej? Tu sú tipy aj na e-knihy

Napísal BUX.sk – Knihy, ktorými žijete Spracovala Aneta Orolínová 27. marec 2020

V rukách držíte novú knihu a už rozmýšľate nad tým, ktorú prečítate ako ďalšiu? Nemajte výčitky, toto sa pomerne často stáva viacerým knihomoľom. Ak hľadáte inšpiráciu, pripravili sme pre vás výber z aktuálnych noviniek. Nezabudnite ani na e-knihy, v týchto dňoch sú skvelými spoločníkmi .

eknihy_buxsk

„Tak si to vyjasnime. Štyri ženy si rezervujú masáže na rovnaký čas a všetky zaplatíte vy. Potom sa tie isté štyri ženy priznajú k vražde muža s tým, že každá konala sama. Mám uveriť, že je to náhoda?“  (NE)vinné ženy.

Vynikajúci detektívny román od Giny Lamanna, ktorá v súčasnosti patrí medzi najpredávanejšie autorky amerického kontinentu.

Dokázali by ste žiť s klamstvom? Štyri roky po tom, ako sériového vrah Rudyho Cuttera odsúdili za vraždy siedmich žien na doživotie, inšpektor Frost Easton odhalí podvod. Jeho kolegyňa a blízka priateľka sfalšovala dôkazy, aby nebezpečného Cuttera dostala do väzenia. Frost je nútený zverejniť pravdu a vrah, ktorý okrem iných žien brutálne zabil aj jeho sestru, sa dostane na slobodu. Vnútorný hlas, vynikajúci psychotriler od Briana  Freemana.

Cilkina cesta. Príbehy, ako je ten Cilkin, si zaslúžia byť vyrozprávané s láskou. Cilka bolo dievča, ktoré žilo v Bardejove, dospelo v nacistickom koncentračnom tábore, čelilo železnej pästi v sovietskom gulagu a jej životnú cestu napokon rozpovedala autorka z Nového Zélandu. Cilka bola najodvážnejšia osoba, akú Lale Sokolov kedy stretol. Preto ak ste čítali Tetovača z Auschwitzu, jej osud vám nebude a nesmie byť ľahostajný.

Milovali ste Muža menom Ove? Potom určite siahnite po novinke od obľúbeného autora Fredrika Backmana Obhliadka bytu. Neuveriteľne bláznivá a tragikomická rukojemnícka dráma je skvelým liekom na chmúrne dni. Jedinečná a originálna dávka optimizmu vám prinavráti chuť sa smiať. Veselé je už samotné venovanie v úvode knihy: Túto knihu venujem hlasom vo svojej hlave, svojim najpozoruhodnejším priateľom. A svojej žene, ktorá s nami žije.

Bohatú ponuku e-kníh nájdete aj v internetovom obchode bux.sk. Romantické príbehy, mrazivé severské krimi, psychologické trilery či detské knihy. Potešte seba aj svojich najbližších.

Foto: Eva Samcová

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.