Láska ide cez žalúdok

Napísal Fortuna Libri, LP 08. december 2019

Čo sú to afrodiziaká a ako prežívame zaľúbenosť? Naozaj ide láska cez žalúdok? Na tieto a mnohé ďalšie otázky ponúka odpovede najnovšia kniha známej etnologičky Kataríny Nádaskej Afrodiziaká v slovenskej kuchyni. 

Nájdete v nej tiež niekoľko desiatok receptov, ktoré napísali zaľúbenci na Slovensku pre vyvolených svojho srdca. Ich neodmysliteľnou súčasťou sú afrodiziaká, ktoré sprevádzajú ľudstvo odpradávna a aj dnes nám majú čo povedať.Recepty sú vyberané tak, aby nebol problém s ich prípravou a dostupnosťou surovín. Autorom fotografií je Dušan Křístek a jedlá pripravil uznávaný šéfkuchár Igor Čehy. Knižná novinka Afrodiziaká v slovenskej kuchyni vychádza vo vydavateľstve Fortuna Libri. Viac na www.fortunalibri.sk.

 

Odporúčaná maloobchodná cena: 20,90 EUR

Dobré jedlo dokáže nielen nasýtiť, ale i pozitívne naladiť.  V publikácii Afrodiziaká v slovenskej kuchyni etnologičky Kataríny Nádaskej sa dozviete mnoho informácií o afrodiziakách v dejinách ľudstva, ale aj na Slovensku. Kniha obsahuje jednoduché, a pritom chutné a na lásku účinné recepty, ktorých súčasťou sú afrodiziaká. Aj keby mal niekto obe ruky ľavé, v stave zaľúbenosti vykúzli podľa nich famózny pokrm, na ktorý jeho partner či partnerka nikdy nezabudne. 

Viac na www.fortunalibri.sk.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.