Jej zbraňou je sarkazmus a inšpiráciou ľudská hlúposť

Napísal Ikar, Lucia Čarná 08. september 2019

Ikona sociálnych sietí DarkSide of Žika vydáva diár na rok 2020 s názvom Rozum nie je obočie. Ten nedokreslíš. Martina Žikavská alias Žika je moderátorkou komerčného rádia a jej záľubou je vtipne, ironicky a s veľkou dávkou sarkazmu komentovať ľudské správanie. 

Verí v to, že každý z nás má svoje temnú stránku, ktorú je dobré spoznať. Preto aj svoj facebookový profil nazvala DarkSide of Žika a prostredníctvom neho začala uverejňovať krátke statusy, ktoré si v krátkom čase získali množstvo priaznivcov. Dnes majú jej sociálne siete tisíce „followerov“ a zo Žiky sa stala ironická ikona slovenského internetu. Vo vydavateľstve Ikar jej v týchto dňoch vychádza diár s názvom Rozum nie je obočie. Ten nedokreslíš. Vďaka nemu si môžu jej priaznivci každý deň v roku užívať s dávkou inteligentného humoru. Súčasťou diára sú aj nálepky s citátmi. 

Ukážky z diára: 

„Ja by som aj bola milá, 

Ale všetci ma serú.“ 

DarkSide of Žika

„Po týchto sviatkoch sa chcem pekne poďakovať tomu, kto vymyslel nohavice na gumu.“ 

DarkSide of Žika

O diári DrakSide of Žika:  
Každý z nás má temnú stránku. Niekomu o nej povieme, niekto ju nikdy nespozná. Toto je veselý diár práve o nej. Nemusíte nikomu hovoriť, čo v ňom máte, hlavne sa bavte a nikdy nikomu nedovoľte, aby vám kecal do toho, ako máte v ktorý deň žiť. A nech je každý z tých dní plný zábavy!

Viac na: https://www.bux.sk/knihy/439035-darkside-of-zika-rozum-nie-je-obocie-ten-nedokreslis.html

„Vy, čo ste v lete nadávali, že je príliš teplo, už ste teraz spokojní?“ 

DarkSide of Žika

 

 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.