To najlepšie z Tirolska

Tirolsko okrem športových príležitostí v každom ročnom období ponúka aj služby spojené s relaxáciou ako sú masáže či zábaly a určite aj kulinárske zážitky.

>> Móda >> Aktuálne >> To najlepšie z Tirolska

Krajina v okolí jazera Achensee

Táto rekreačná oblasť okolo horského jazera je malebná až gýčovitá v každom ročnom období. Tí ktorí uprednostňujú kvalitu a zároveň rodinné prostredie by mali navštíviť mestečko Pertisau.
Nachádza sa priamo v blízkosti jazera a strmých kopcov. Zaujímavosťou je, že všetky hotely a penzióny tu vlastní tunajšia rodina niekoľko generácií. Rodine Entnerovým patrí stredný štvorhviezdičkový hotel Wiesenhof, v ktorom okrem kulinárskych zážitkov domácej produkcie zažijete aj relax na niekoľko spôsobov.
Miestne kúpele ponúkajú sauny niekoľkých typov a vybrať si môžete soľnú, bylinkovú či meditačnú saunu. Po saune nasledujú procedúrne zábaly rôznych druhov o ktorých vás s ochotou poinformujú.

www.wiesenhof.at

Malá obec Madseit, ktorá leží priamo pod ľadovcom, skrýva rodinný hotel Bregland rodiny Stockových. Neďaleko sa nachádza známe lyžiarske stredisko Hinterturex.
Podobne ako v predchádzajúcom hotely aj tu ponúkajú kúpele, masáže, kozmetiku, sauny niekoľkých typov a bazén na plávanie.
Pre tých, ktorí netrpia alergiou na seno hotel pripravil nezvyčajné ošetrenie –senový zábal v malebnej rustikálnej izbe. Čerešničkou na torte tu bude určite luxusná reštaurácia s delikatesami, ktoré ponúknu gurmánsky zážitok po celodennom športovaní.
V ponuke reštaurácie sa nachádza gurmánske trojchodové menu, ale vybrať si môžete aj z bohatého švédskeho stola.

www.bergland.at

Tí, ktorí sa radi rozmaznávajú by určite mali navštíviť v zimnej či letnej sezóne jeden zo spomínaných hotelov a určite nebudú ľutovať. Navyše prídu uvoľnení aktívnym oddychom, spokojný s kvalitnými službami a obohatený o nové zážitky.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.