Podporte detoxikačné účinky

Profesionálna masáž tváre, krku a dekoltu pôsobí priaznivo na celkové upokojenie a má blahodarný vplyv na nervové zakončenia v koži.


Prekrvením povzbudíte krvný obeh, koža dostane lepšiu farbu a dýcha. Dosiahnete zlepšenie látkovej výmeny a pomôžete regulácii sekrécie mazových a potných žliaz. Pôsobenie tlaku prstov na koži urýchľuje odplavenie kyseliny mliečnej, čím zmiernite svalovú únavu. Masírovaním tiež odstránite z tváre, krku a dekoltu zrohovatené bunky a tonizujete pleť.

Špeciálna Detox & Defence mikromasáž nenahradí profesionálnu masáž v kozmetickom salóne, blahodarne však znásobí účinok každodennej starostlivosti o pleť a dodá jej pocit sviežosti. Trvá iba niekoľko minút. Potrebujete šikovné prsty alebo prírodný plochý štetec v tvare vejárika. Základom je čistá pleť zbavená nečistôt pomocou Detox & Defence Micelárnej vody. Potom na tvár a krk zľahka naneste Detox&Defence Pleťový krém a môžete začať s mikromasážou.
 

Krok 1

 

Používajte obe ruky naraz, každá ruka masíruje jednu polovicu tváre. Na končeky prstov alebo štetec naneste ešte trochu krému a v smere rastu obočia jemne obkrúžte očný oblúk. Tlak vašich prstov by mal byť ľahký a príjemný. Pri koreni nosa smerom k obočiu jemne pritlačte. Ak máte unavené oči, mali by ste pocítiť úľavu. Niekoľkokrát opakujte.
 

Krok 2

 

Pri vonkajších kútikoch očí, teda v miestach mimických vrások, bruškami prstov zľahka poklopkávajte, aby to bolo príjemné (najlepšie je využiť prstenníky). Zaistíte tak lepšie vstrebávanie účinných látok, podporu detoxikácie a najmä hydratáciu a výživu potrebnú pre túto časť tváre.
 

Krok 3

 

Miernym tlakom smerom nahor pomocou brušiek prstov oboch rúk, s výnimkou palca, premasírujte lícny sval od vonkajších kútikov úst smerom k  spánkom.
 

Krok 4

 

Pri vonkajších kútikoch úst, teda opäť v miestach mimických vrások, bruškami prstov jemne poklepávajte ako pri vonkajších kútikoch očí.
 

Krok 5
 

Pomocou brušiek prstov od stredu čela pokračujte krúživými pohybmi. Začnite od koreňa nosa smerom k vlasovej časti. Ďalej postupujte od stredu čela smerom k spánkom; mierny tlak uplatňujte vždy smerom nahor a nadol odľahčite. Ľahkými krúživými pohybmi sa od spánkov vráťte k stredu čela a niekoľkokrát opakujte. Táto časť mikromasáže  zabezpečí príjemný pocit sviežosti, ak máte unavené očné okolie.

Nezabúdajte na krk, zaslúži si vašu intenzívnu pravidelnú starostlivosť. Na krk, až k oblasti ušných lalokov, položte celú plochu ruky a zľahka masírujte striedavo zo strany na stranu. Odporúčame naniesť viac krému, dosiahnete tak dôkladnejšiu regeneráciu.

Táto špeciálna mikromasáž je určená pre každú ženu (ale aj mužov), nie je zložitá a po niekoľkých opakovaniach ju krásne zvládnete. Môžete ju používať aj pri nanášaní denného krému, večer vás zasa uvoľní. Po masáži bude vaša pleť lepšie absorbovať detoxikačné a vysoko účinné látky. Odporúčame tiež raz až dvakrát týždenne použiť Detox & Defence Pleťovú masku.

Isabella Hančlová – kozmetická konzultantka

Náš tip: Pleťová kozmetika Detox & Defence 

Všetky produkty obsahujú antioxidanty, vitamíny a kmeňové bunky. Na povrchu pokožky regenerujú prirodzenú kožnú bariéru a vytvárajú ochranný štít proti nepriaznivým vonkajším vplyvom a UV žiareniu. Hĺbkovo neutralizujú toxíny a škodlivé látky, obnovujú poškodenú pleť, redukujú prejavy dehydratácie, vyživujú a zabraňujú predčasnému starnutiu.
Viac informácii o produktoch nájdete v článku Ozdravte, detoxikujte a chráňte pokožku

www.dermacol.sk

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.