Vyšperkované nechty

Najnovšie módne trendy nám diktujú aktuálny vzhľad, počnúc od hlavy až po päty. Záleží len na nás, či sa nimi dáme inšpirovať.


Upravené  a pekné vlasy sú korunou našej hlavy, zdravé a udržiavané nechty sú našim šperkom. Módny štylisti nám pre aktuálnu sezónu pripravili zmeny, ktoré potešia ženy, ktoré rady experimentujú.

FARBY LAKOV
Na ústupe sú neónové a pastelové farby, ktoré uvoľnili miesto pre temnejšie rafinované odtiene. Tmavé metalické farby v spektre modrej, tmavomodrej až slivkovo fialovej sa budú nosiť na spoločenské akcie, párty, koncerty a napríklad do divadla.
Jeseň za oblokom sfarbuje prírodu do rôznych farieb a niektoré z nich – kaki zelená a uhľovo šedá sa stali hitom aktuálnej sezóny. Tieto farby môžu byť aj v metalických odtieňoch a  dobre vyniknú na kratších nechtoch.
Laky inšpirované drahokamami safírametyst, dopĺňajú aktuálny jesenný outfit a sú určené pre slečny do 20 rokov. 

TVAR NECHTOV
Každej z nás sa páči iný tvar, ktorý by si chcela vypestovať na  prstoch. Avšak aby ruka vyzerala elegantne a jemne, treba prispôsobiť nechty, tvaru a  veľkosti prstov.

Podľa rastu rozoznávame štyri hlavné typy – guľatý, oválny (mandľový), štvorcový a lomený. Nechty sa delia na dve základné časti, ktoré ovplyvňujú vhodný výber tvarovania. Nechtové lôžkomesiačik - lunula pri koreni nechtu. Práve  lunula môže byť návodom, aký tvar zvolíte na voľnom okraji nechtu.  Ak jej obrysy sú štvorcové ideálnou voľbou budú štvorcové nechty. Hrany však musia byť zaguľatené. V prípade, že sa riadite nechtovým lôžkom, prispôsobte ho k základnému tvaru a veľkosti prstov.

- Guľatý tvar – pre tento tvar sa hodia krátke a široké nechty

- Oválny tvar – ideálny tvar, ktorý sa hodí pre všetky nechty

- Štvorcový tvar – dobre sa vyníma na dlhých, úzkych prstoch a keď máte podobne rôzne tvary nechtov

- Štvorcovo - oválny tvar – vhodný tvar pre veľké dlhé prsty a krátke široké prsty




Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.