Škola krásy

Napísal Dermacol 19. september 2013

Začína obdobie obdobie koncertov, promócií a onedlho aj stužkové či vianočné večierky.  Ak chcete byť dokonale nalíčené zverte sa do rúk odborníkovi na krásu.


Každá žena je krásna a jedinečná. Zároveň však pozná aj nedokonalosti svojej pleti. Je dôležité, aby ich dokázala skryť a nechať vyniknúť prednosti. Práve tie ju ešte viac rozžiaria. Kozmetická značka Dermacol pozná ženy, a práve preto ponúka v Štúdiu Dermacol niekoľko možností, ako sa lepšie upraviť. Vizážista Tomáš Vida vás nalíči, predstaví produkty vhodné práve pre vás a prezradí triky pre dokonalý make-up.

Dermacol Škola krásy

Škola krásy je pripravená v Štúdiu Dermacol pre skupinu najviac štyroch zákazníčok. Vizážista vás naučí, ako sa nalíčiť a dozviete sa aj tipy a triky pre dokonalý pestovaný vzhľad.

  • cena: 20 eur
  • získate 15 % zľavu na nákup vybraných výrobkov a milú pozornosť
  • dĺžka cca 80 minút

Pre obmedzený počet miest je potrebné objednať sa vopred a zaplatiť registračný poplatok, ktorý sa Vám vráti v podobe produktov alebo zľavy.

Dermacol bleskové líčenie

Ranný zhon je bežným javom takmer v každej domácnosti. Pobehovanie medzi detskou izbou, kuchyňou a kúpeľňou pozná každá žena. Ako ráno vtesnať všetky dôležité kroky každodenného líčenia do 15 minút a odchádzať s príjemným pocitom z domu? Stačí použiť iba make-up, BB krém alebo je dôležité nalíčiť si oči? To všetko vám prezradí profesionálny vizážista Tomáš Vida. Ak si vyčleníte niektoré ráno 15 minút pre seba, nalíči Vás, kým vy budete relaxovať a plánovať dennú agendu. Zároveň vám poradí, ako to zvládnuť doma.

  • cena: 5 eur
  • dĺžka cca 15 minút

Objednajte sa vopred, bleskové líčenie je vždy v čase od 8.00 do 9.00 hod.

Dermacol líčenie na každú príležitosť

Kompletný make-up ušitý na mieru vašim individuálnym potrebám. Líčenie podľa posledných trendov na večer, ples, maturitný večierok alebo na akúkoľvek inú slávnostnú príležitosť. Na konci na vás čaká milý darček a osobná karta s podrobným popisom líčenia.

  • cena denného líčenia: 10 eur
  • cena večerného líčenia: 15 eur
  • pri nákupe nad 20 eur líčenie za 1 cent
  • cca 60 minút

Objednajte sa vopred.

Všetky objednávky prijímame na telefónnom čísle 02/54 43 24 82 alebo osobne v Štúdiu Dermacol, Poštová 6, Bratislava.

Vizážista Dermacol Tomáš Vida

Od roku 2008 zbiera náš vizážista Tomáš Vida jedno ocenenie za druhým. Niekoľkokrát získal cenu Vizážista roku, umiestnil sa na popredných priečkach Majstrovstiev Slovenska v líčení, opakovane  sa stal Profesionálom roku v kategórii make-up.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.