• Záhadná guvernantka, päť sirôt a strýko, ktorému zmenia život.

    Záhadná guvernantka, päť sirôt a strýko, ktorému zmenia život.

    Nová historická romanca. Guvernantka z Penwythe Hallu je 1.diel trilógie Romány z Cornwallu od Sarah E. Laddovej. Tá si získala priazeň slovenských čitateľov regentskými sériami Tajomstvá vresovísk a Poklady Surrey. Čítať viac
  • Cena FIJET SLOVAKIA 2023

    Cena FIJET SLOVAKIA 2023

    Dňa 15. mája 2024, počas podujatia Ministerstva cestovného ruchu a športu SR „Dimenzie cestovného ruchu ̋, FIJET SLOVAKIA odovzdá vybraným oblastným a krajským organizáciám cestovného ruchu CENU FIJET SLOVAKIA 2023 ... Čítať viac
  • Leto plné zábavy v Českom Krumlove

    Leto plné zábavy v Českom Krumlove

    Do Českého Krumlova sa aj tento rok môžete vydať za historickými slávnosťami, hudobnými festivalmi, novými výstavami alebo športovými zážitkami. Kalendár akcií tohto malebného juhočeského mesta je doslova nabitý. Čítať viac
  • Preventívne prehliadky zachraňujú životy

    Preventívne prehliadky zachraňujú životy

    Aj keď stúpajú počty pacientov, ktorí každé dva roky podstúpia preventívnu prehliadku u všeobecného lekára, odborníci sa zhodnú na tom, že to stále nestačí.V rámci preventívnych prehliadok sa realizujú rôzne fyzikálne, laboratórne a zobrazovacie metodiky, ktoré môžu doslova zachrániť život.  Čítať viac
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aké darčeky pre obchodných partnerov môžete mať vďaka termolisu?

Blížia sa Vianoce a pre všetkých podnikateľov to znamená, že okrem vymýšľania darčekov pre rodinných príslušníkov ich čaká aj vymýšľanie darčekov pre najvernejších obchodných partnerov. Pri takýchto darčekoch by však nemalo ísť len o umiestnenie loga, ale aj o praktickosť, aby vašim obchodným partnerom reálne poslúžili.

shutterstock_present_22

Obľube sa tešia hlavne tričká s potlačou, či rôzne iné odevy 

Našťastie, logo vašej firmy môžete mať prakticky na čomkoľvek, stačí sa obrátiť na reklamnú agentúru, ktorá má kvalitný termolis na potlač. Štandardné termolisy sú určené na potlač plochých povrchov.

Medzi najčastejšie využívané darčeky pre obchodných partnerov patria tričká, či iné odevy. Ak sa však chcete odlíšiť a možno podarovať vašim obchodným partnerom niečo praktickejšie, máme pre vás niekoľko tipov.

Skúste sa inšpirovať týmito nápadmi. Úspech budete mať zaručený 

Skúste napríklad pevné bavlnené tašky. Tie nájdu využitie pri každom nákupe a nikto nebude riešiť, že je na nich logo „cudzej“ firmy. Pre vás tak budú „chodiacou“ reklamou, ktorá má potenciál osloviť množstvo ľudí.

A čo hrnčeky? Áno, vďaka termolisu môžete mať vlastnú potlač aj na hrnčekoch. Ale pozor, hovorili sme, že štandardné termolisy sú určené na potlač plochých povrchov, preto sa v tomto prípade využíva špeciálny termolis na hrnčeky. Možno takýto hrnček skončí „len“ v kancelárii vášho obchodného partnera, ale to je práveže dobre. Bude tam na očiach ďalším vašim potenciálnym zákazníkom.

„Zacieliť“ môžete aj na deti vašich obchodných partnerov. Medzi dospievajúcimi sú populárne vaky na chrbát, na ktorých môže byť tiež vaša reklama. A menšie deti sa zase zabavia pri originálnych puzzle. Skúste si nechať navrhnúť pútavý motív, v ktorom bude zakomponované logo vašej firmy.

Zdroj obrázka: Autor: SeventyFour / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.