• Záhadná guvernantka, päť sirôt a strýko, ktorému zmenia život.

    Záhadná guvernantka, päť sirôt a strýko, ktorému zmenia život.

    Nová historická romanca. Guvernantka z Penwythe Hallu je 1.diel trilógie Romány z Cornwallu od Sarah E. Laddovej. Tá si získala priazeň slovenských čitateľov regentskými sériami Tajomstvá vresovísk a Poklady Surrey. Čítať viac
  • Cena FIJET SLOVAKIA 2023

    Cena FIJET SLOVAKIA 2023

    Dňa 15. mája 2024, počas podujatia Ministerstva cestovného ruchu a športu SR „Dimenzie cestovného ruchu ̋, FIJET SLOVAKIA odovzdá vybraným oblastným a krajským organizáciám cestovného ruchu CENU FIJET SLOVAKIA 2023 ... Čítať viac
  • Leto plné zábavy v Českom Krumlove

    Leto plné zábavy v Českom Krumlove

    Do Českého Krumlova sa aj tento rok môžete vydať za historickými slávnosťami, hudobnými festivalmi, novými výstavami alebo športovými zážitkami. Kalendár akcií tohto malebného juhočeského mesta je doslova nabitý. Čítať viac
  • Preventívne prehliadky zachraňujú životy

    Preventívne prehliadky zachraňujú životy

    Aj keď stúpajú počty pacientov, ktorí každé dva roky podstúpia preventívnu prehliadku u všeobecného lekára, odborníci sa zhodnú na tom, že to stále nestačí.V rámci preventívnych prehliadok sa realizujú rôzne fyzikálne, laboratórne a zobrazovacie metodiky, ktoré môžu doslova zachrániť život.  Čítať viac
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Annabelle Minerals: #lesswaste Vianoce

Medzi najobľúbenejšie darčeky pre ženy patrí kozmetika. Najlepšie taká, ktorá je udržateľná a myslí na zlepšenie životného prostredia. EKO produkty Annabelle Minerals v obaloch bez plastu sa  starajú nielen o vašu pleť, ale aj o planétu. Tohtoročné Vianoce sa vydajte na ekologickú cestu.

Prečo less waste?

Less waste - menej odpadu môže byť vaším začiatkom na ceste k pomerne náročnému životnému štýlu zero waste. My v Annabelle Minerals veríme, že aj malé kroky vedú k veľkým zmenám. V EKO rade nahrádzame plast za obaly z nelakovaného papiera, skla a hliníka. Každý z týchto materiálov - vrátane tých znovu použiteľných - je ľahko a plne recyklovateľný. Myslite s nami na prírodu! Kúpite na : www.annabelleminerals.com/sk_sk

EKO Vianočné tipy na darčeky:

  • Multifunkčné oleje čisté zelené zloženie

Žiadne konzervačné látky alebo zdraviu škodlivé zložky, len kvalitné prírodné oleje. Vhodné aj pre problematickú pleť.

Olej sa stará nielen o vašu pleť, ale aj o telo či vlasy. Nie je nad to, keď vám jedna fľaštička nahradí desať ďalších.

Inovatívny produkt z vysoko kvalitného kokosového, arganového alebo hroznového oleja v sklenených fľaštičkách za odporúčanú cenu 11,89 €.

Využitie: ako pleťové sérum, odličovač mejkapu, na končeky vlasov, možno ho primiešať do bežného krému na tvár, na suchú nechtovú kožu.

annabelle_oleje11

Tri druhy:

Stay Essential pre zrelú pleť s prvými známkami starnutia. Vyživuje a hydratuje unavenú pleť a vracia pokožke pružnosť, lesk a energiu.

Stay Calm pre pleť, ktorá je často napnutá, suchá, citlivá a dehydratovaná. Dôkladne odstraňuje líčenie, hydratuje, upokojuje pleť a chráni jemné kapiláry pred popraskaním.

Stay Pure pre problémovú, mastnú pleť so sklonmi k akné a upchatým pórom. Efektívne, ale jemne odstráni aj vode odolné líčenie. Upokojuje, vyživuje a hydratuje pleť a zabraňuje jej vysúšaniu.

  • Minerálne mejkapy 

Annabelle Minerals mejkapy v ekologickej alternatíve. Novo v papierovom balení so sitkom. Doporučená cenu 9,90 €.

am_mejkap_puder11

Tri druhy:

Minerálny rozjasňujúci s SPF 20 pre zrelú a matnú pleť. Zjednocuje a rozjasňuje, pleť bude vyzerať svieža a oddýchnutá.
Minerálny krycí s SPF 30 pre normálnu a suchú pleť. Aj napriek vysokému krytiu je ľahký a nezanáša póry.
Minerálny zmatňujúci s SPF 10 pre mastnú a problematickú pleť. Reguluje tvorbu mazu a poskytuje dlhodobý matný vzhľad.

Každý druh obsahuje niekoľko odtieňov, od najsvetlejšieho až po najtmavšie - Natural Light alebo Fair či Golden Fair, Fairest, Light. Odtieň si vyberie naozaj každá z vás.

  • Minerálne púdre: Iba zo zložiek prírodného pôvodu.Pomáha predĺžiť výdrž mejkapu a dodá mu matný vzhľad. Odporúčaná cena 12,90 €.

Dva druhy:
Transparentný zmatňujúci púder na báze bambusového prášku Pretty Matt
Ílový primer pod mejkap Pretty Neutral

  • Minerálna lícenka: Iba z prírodných ingrediencií

Dlhodobá výdrž a matný prirodzený efekt. Vhodná pre všetky typy pleti.Dodá pleti zdravú farbu vďaka prirodzenému začervenaniu. Odporúčaná cena 10,90 €.

am_licenky_eko11

Dva druhy:

Rose - studený odtieň

Sunrise – teplý odtieň

Ďalšie EKO produkty:

znovu použiteľné  tampóny na odlíčenie, znovu použiteľná pumpička do olejov aj krémov

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.