Tipy, ako vybrať dokonalý darček pre priateľa k narodeninám

Venujte tento rok svojmu priateľovi na narodeniny darček, ktorý si fakt užije. Nie, nepôjde o lístky do opery ani o novú košeľu. Skúste popremýšľať nad tým, čo by ho naozaj zaujalo a vymeňte zbytočnosti za zážitkový darček, ktorý mu prinesie množstvo radosti a spomienky na celý život.

Vybrať originálny darček na narodeniny pre priateľa nemusí byť ľahké ani keď sa vzájomne poznáte snáď už tisíc rokov. Naozaj ho totiž môžete potešiť len vtedy, keď presne viete o jeho túžbach a možno až detských snoch. Patrí medzi ne jazda v divokom športiaku, pánska jazda na hrane prežitia alebo deň na strelnici s profi inštruktorom? Poďte sa pozrieť na zaujímavé tipy na najlepší darček pre priateľa k narodeninám

Vyneste ho do oblakov

Ak vášmu priateľovi nevadia výšky a nezľakne sa nijakého dobrodružstva, doprajte mu trochu adrenalínu a poriadnu dávku endorfínov. Kúpiť mu môžete poukaz na zážitkový paragliding, pri ktorom si užije nádherné výhľady alebo mu venujte tandemový zoskok padákom ako prekvapenie.

Zažije tak voľný pád rýchlosťou až 200 km/h a úsmev od ucha k uchu bude zaručený. Chcete svoje narodeninové prekvapenie posunúť ešte o level vyššie? Ohúrte ho poukazom na bungee jumping z komína vo výške až 110 metrov v Pezinku alebo vyhliadkovým letom, kde si môže sám vyskúšať aj pilotovanie lietadla v pokojnej fáze letu.

1_190623

Darček pre priateľa: milovníka rýchlosti na 4 kolesách

Že si vaša spriaznená duša nenechá ujsť žiadnu príležitosť, ako sa dostať bližšie k luxusným tátošom? Objednajte mu zážitkovú jazdu na skvelom Lamborghini Gallardo v premávke alebo na formule F4 na závodnom okruhu Slovakia Ring. Ak našiel váš priateľ skôr záľubu v elektrických autách, doprajte mu jazdu v luxusnej Tesle.

Vyskúšať si naopak môže aj okruh na veľkej Tatrovke špeciálne upravenej na rally, na kamióne Scania, na vojenskom tanku alebo pokojne aj na bagri či bugine. Skvelý zážitok je pre mnohých motoristov aj škola šmyku, kde sa s profíkmi naučia ukočírovať svoje auto aj v nebezpečných podmienkach. A výhoda pre vás? Pri cestách v nie úplne ideálnych podmienkach sa o neho nabudúce už nemusíte toľko strachovať.

2_190623

Zážitkové kurzy, kde spozná sám seba

Pre všetkých chlapov, ktorí milujú prírodu a neboja sa odhaľovať vlastné limity, sú tu tiež zážitkové kurzy s profesionálmi, ktoré ich schopnosti posunú na novú úroveň. Čo tak svojmu priateľovi dopriať kurz prežitia, kde otestuje svoju výdrž a šikovnosť alebo kurz lezenia po skalách, po ktorom už tak dlho túžil?

3_190623

Army nadšenci si užijú kurzy streľby z viacerých zbraní, pokojnejšie nátury zas možno dajú prednosť pozorovaniu medveďov v ich prirodzenom prostredí. Ideálnym darčekom pre priateľa k narodeninám sa môže stať aj kurz varenia so zameraním na grilovanie, pečenie mäsa alebo iných obľúbených pochutín. A ak je skôr pivkár, objednajte mu návštevu pivovaru spojenú s ukážkou varenia piva. Chýbať nebude ani vytúžená ochutnávka.  

Nech už sa rozhodnete akokoľvek, myslite hlavne na záujmy svojho priateľa a na to, čo by mu spravilo najväčšiu radosť. Tá nefalšovaná bude potom najväčším darčekom práve pre vás. Na stránkach najväčšej československej zážitkovky Adrop.sk nájdete stovky skvelých zážitkov: adrenalínových aj čisto relaxačných.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.