Rozchod?

Ženská intuícia v predstihu signalizuje nadchádzajúci problém, ale nie vždy ste schopné jej rozumieť alebo ochotné ju počúvať a potom ste prekvapené....

coppia 0918

Týka sa to aj začínajúcich partnerských vzťahov a nie raz si zatvárate oči pred skutočnou situáciou. Ak sa váš nový partner začal správať príliš otvorene v niektorých témach, majte sa na pozore, signalizuje to jeho možný ústup či útek zo vzťahu.

Začne vám, napríklad vykreslovať jeho predošlý nepodarený vzťah a následný bolestný rozchod. Dovtedy chodil na vaše schôdzky v predstihu a teraz vás zrazu nechá čakať aj hodinu bez upozornenia. Stane sa z neho pán „najmúdrejší a najskúsenejší“ vo veciach lásky, vzťahov a popri tom vám názorne vykresluje vlastné praktické skúsenosti. Prezentuje sa ako „ pán dokonalý“, ktorý je vám ochotný poradiť vo všetkých životných situáciách a nepriamo vás týmito názormi ponižuje. Alebo inou možnosťou je sebaľútosť či podceňovanie v zamestnaní a medzi priateľmi, čo určite odradí nie jednu ženu. Sľúbi vám stretnutie na netradičnom mieste so zaujímavými ľuďmi a vy sa ocitnete na športovom zápase typu futbal s jeho kamarátmi, druhou možnosťou je, že vás „zničí“ na nekonečnej túre. Zaujímavý spôsob, ako sa vás zbaviť je aj pozvanie na „rande“ aj s jeho kamarátom z detstva. Keď ani toto všetko nestačilo, aby ste si uvedomili, že niečo nieje v poriadku, vytiahne na vás silnejší kaliber, začne napríklad rozoberať svoje sexuálne chute a úchylky alebo vám miesto kvetu „podaruje“ vlastnú tvorbu... Prečo to vlastne títo muži robia? Navonok tvrdia, že vám nechcú ublížiť a preto čakajú, že vy ich odmietnete ako prvá, ale pravda je tá, že nemajú nato odvahu sami.

Preto milé dámy, aj keď veľmi túžite po vzťahu, ktorý sa po dlhšom čase objavil, v takomto prípade je múdrejšie zatrúbiť na ústup. Následky, ktoré by na vás doľahli po jeho „citlivom“ odmietnutí, by boli bolestivé omnoho dlhšie.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.