6 otravných vecí, ktoré muži neznášajú na ženách

Napísal Kristína Chudá 04. apríl 2024

Keď sú dvaja spolu ráno, na obed aj večer, patrí do romantických filmov alebo literatúry. V skutočnom živote on aj ona potrebuje čas na svoje záujmy, svojich priateľov alebo čisto pre seba. Toto sú veci, ktorými sa muži nechajú otráviť spoľahlivo, ľahko a rýchlo. Ktoré to sú?

freepik_partner_quarrel

Keď si žena svojho chlapa príliš stráži

Muži nechcú a nebudú hlásiť každý svoj krok. Nechcú vysvetľovať každý komentár, ktorý napísali kamarátke alebo kamošovi na sociálnych sieťach. Že keď povedia "prídem niekedy po polnoci", tak to neznamená "najneskôr o 00:15". A úplne najhoršie je, keď majú odpovedať na otázku: "Na čo myslíš?" Pretože väčšinou v tej chvíli nemyslia ozaj na nič.

Príliš veľa informácií

Ženy rozprávajú čokoľvek - aký mali deň, ako sa má kamarátka - väčšinou za jediným účelom: rozprávať. Muži v každej vete hľadajú niečo, čo by mali vyriešiť. A výsledok? Mužovo zúfalé zvolanie: „A o čom, preboha, hovoríš teraz? A čo s tým ja mám robiť?“ Jediná možnosť, ako toto skĺbiť, pre obe strany znie a je rovnaká: UBRAŤ - v rozprávaní aj v riešení.

Príliš veľa komunikácie

Nielen rozprávanie je niekedy vo vzťahu príliš. Väčšinou sú to práve ženy, ktoré tiahnu k všeobecne väčšej potrebe komunikovať a to všetkými prostriedkami, ktoré to umožňujú. Prvá správa pol hodinky po tom, čo ste sa videli zahreje, piata znervózni a pri desiatej bude muž premýšľať, ako to slušne utnúť. Konverzáciu určite a kto vie, čo ešte.

Keď sú príliš namaľované

Všeobecne povedané: čoho je veľa, toho je naozaj príliš. A to platí aj o kráse. Teda o tej, ktorú si domaľovávame na tvár a aplikujeme na ďalšie časti tela. Make-up, na ktorom je vidieť jeho hrúbka, príliš farebné a príliš výrazné tiene či výrazné obočie, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani Leonid Brežnev. Vlasy, ktoré síce tvoria na hlave zaujímavý tvar, ale človek má strach ich pohladiť a šaty, ktoré sú síce sexy, ale až príliš, a tak sa rôzne rolujú a zarývajú. Každú z nás určite napadne mnoho ďalších príkladov.

Keď ich strápňujú

Muž bude vždy rád hrdinom všetkých historiek, avšak pokiaľ z nich vyjde ako hrdina. Ak je pointa v tom, že mu celá tapeta spadla na hlavu, a ešte ku všetkému to potom žena urobila sama a lepšie, bude sa cítiť zranený. Nezáleží na tom, či bol pri rozprávaní osobne prítomný alebo nie. Sú veci, ktoré sa nerobia. Alebo by sa o nich aspoň nemal dozvedieť.

Keď sa až príliš starajú

Spočiatku to možno vyzerá idylicky: on si sadne, ona všetko prinesie. On vysloví prianie, ona ho vyplní. On dostane nápad, ona všetko zrealizuje. A väčšinou trošičku inak, než on chcel, pretože ona pre neho chce to najlepšie a ona vie, čo je pre neho dobré. Po čase bude mať ona pod kontrolou úplne všetko, len jedna zásadná partnerova túžba jej bude unikať: že on už dávno túži po niekom inom.

Zdroj foto: Freepik

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.