Prečo (ne)bývať s mužom

Napísal Anna Beláková 16. október 2017

Po istom čase vo vzťahu sa každému páru naskytne otázka, prečo by vlastne nemohli bývať spolu. Každý vzťah má svoj vývoj a po vhodnom čase je celkom normálne, že o tomto začne dvojica rozmýšľať. Pred tým, ako sa rozhodnete si to dobre premyslite, pretože to má svoje výhody aj nevýhody.

nohy w 1200x800

Vzdialenosť

Ak každý bývate na opačnej strane mesta, alebo nebodaj v inom meste, tak každodenné stretávanie začne byť celkom únavné. Po práci si chce každý oddýchnuť a nie riešiť, kedy a kde sa stretne so svojou polovičkou.
Ale keď bývate spolu, tak je problém vyriešený. Prídete domov, porozprávate sa, spolu si oddýchnete a v prípade dostatočnej energie vybehnete niekde von. A to zobúdzanie sa vedľa svojej lásky je predsa najkrajšie.

 Domáce prác

Všetky ženy by mali najradšej muža, ktorý bez vyzvania umyje riad, povysáva, operie a utrie prach. V takúto utópiu nedúfajte. Počula som chýry, že takýto muž existuje, ale ešte som ho nevidela, takže v to veľmi neverím. Ak ho máte doma, tak gratulujem a ticho závidím. My ostatné sa musíme uspokojiť s tým, čo máme doma.
Zo začiatku každý muž pomáha svojej žene, ale časom ho to prestane baviť a futbal a počítačové hry mu budú prednejšie. Treba sa pripraviť na to, že na domáce práce ostanete sama, alebo celkom sama. Samozrejme, že pre pokoj v rodine Vám Vaša polovička raz začas pomôže, ale netreba si na to zvykať.

Varenie

Už odpradávna bola úloha postarania sa o hladné bruchá rodiny len na žene. U niektorých z nás to tak aj ostalo, čo má aj svoju výhodu. Niektorí muži, ale poslednou dobou veľmi radi varia. Neviem aká móda ich to pochytila, ale ženy sa tomu veľmi tešia. Veď je predsa krásne, keď muž nachystá obed, alebo večeru pri sviečkach. Ak je muž v kuchyni zbehlý a po sebe uprace, tak je o krásny deň postarané. Ak však v tom zbehlý nie je, tak to je katastrofa. Hľadať bude všetko. Od lyžičky, cez korenie, po hrnce a naberačky. A samozrejme, že sa to všetko bude pýtať Vás a máte po oddychu. Keď to nakoniec zvládne, tak nasleduje ďalšia hrozba a to, že celý variaci sortiment ponechá na kuchynskej linke a v umývadle neumytý. Buď mu pekne poviete, že to treba aj upratať, alebo to radšej spravíte sama, lebo potom by ste nenašli nič už ani Vy.
V rámci spolužitia existuje oveľa viacej hrozieb, ako tie čo sú tu uvedené, ale je tam aj veľa krásneho. Osobne žiť s mužom odporúčam ženám, ktoré sú trpezlivé, tolerantné a milujúce. Pretože bez lásky to nejde, inak by ste ho asi po týždni vyhodili naspäť k mamičke na prevýchovu.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.