Päť typov spálne podľa štýlu spania

Každý má pri spánku svoju obľúbenú polohu a potreby. Vybrali sme niekoľko bežných štýlov spania a v hravom duchu sme sa nimi nechali inšpirovať pri zariaďovaní každej spálne. 

Schúlený ako embryo

Útulné útočisko v mäkkých textíliách

Ľudia, ktorí sa pri spaní radi túlia, často preferujú embryonálnu polohu, chcú sa cítiť bezpečne a chránení. Baldachýn nad posteľou a vrstvy mäkkých textílií na posteli aj na zemi poskytnú správnu mieru útulného pohodlia.

Vzpriamený ako robot

Zobuďte sa do dobre naplánovaného dňa

Tento typ spáča charakterizuje pocit pripravenosti. Zvyčajne ide o osobnosť, ktorá preferuje symetriu a presnosť, čo sa odráža aj v štýle zariadenia. Promptný a efektívny začiatok dňa je samozrejmosť.

Pohodlne uložený na boku

Milovník pohodlia s praktickou stránkou

Ľudia, ktorí radi spia na boku, nepotrebujú veľa miesta. Budú sa dobre cítiť na rozkladacej pohovke, najmä ak má mäkké operadlo, o ktoré sa môžu pohodlne oprieť. Menej miesta ale neznamená menej pohodlia. Nešetrite mäkkými prikrývkami a ďalšími textíliami a získajte čo najviac útulného pohodlia.

Roztiahnutý ako hviezdica

Pohodlne sa natiahnite na celú posteľ

Tento typ spáča charakterizuje slobodný a bezstarostný pohyb, preto potrebuje veľa miesta. Dôležitá je veľká posteľ a vzdušný pocit v spálni. Doplňte posteľné obliečky na dvojlôžkovú posteľ a veľa svetla a spokojný spánok je zaručený.

V mäkkom objatí vankúšov

Pohodlie v mäkkom objatí

Ako už napovedá názov, tento typ spáča sa rád túli v mäkkom objatí vankúšov. Spánok na bruchu si vyžaduje veľa vankúšov a prikrývok, ktoré vytvoria dostatočne pohodlný povrch na spanie. Textíliami v tomto prípade rozhodne nešetrite.

 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.