Novinka s top vlastnosťami

Miele chce byť k svojim zákazníkom o čosi bližšie. Načúva ich požiadavkám a práve kvôli ich potrebám uvádza na krátky čas opäť do ponuky sortimentu práčku, ktorá sa ako jediná zo súčasných modelov Miele môže umiestniť pod pracovnú dosku.

miele lim19 1

Kvôli nedostatku miesta v kúpeľni sa totiž začínajú práčky čoraz častejšie umiestňovať ako súčasť kuchynskej linky. 

Dlhotrvácna životnosť a maximálna úspora

Práčka WDB 020 s predným plnením je limitovanou edíciou, ktorá bude dostupná za mimoriadnu predajnú cenu 799 eur. Práčka je testovaná na životnosť až 20 rokov, čo zodpovedá približne piatim programom týždenne s priemernou dĺžkou dve hodiny. Automatická práčka patrí do najlepšej energetickej triedy A+++, vďaka čomu sa výrazne ušetria platby za energie. Ročná spotreba elektriny je v priemere na 175 kWh. Práčka je určená na kilo až sedem kíl oblečenia. Za vecné škody v dôsledku poruchy práčky v systéme ochrany proti poškodeniu vodou znáša náklady spoločnosť Miele počas 20 rokov.

Novinka s top vlastnosťami

Špeciálny povrch voštinového bubna umožňuje kĺzanie bielizne na tenkom vodnom filme. Štruktúra povrchu je maximálne šetrná, a preto neničí ani to najjemnejšie oblečenie. Práčky s týmto druhom bubna ponúka exkluzívne iba v Miele. Motor práčky ProfiEco je výkonný, úsporný a tichý zároveň, takže nie je problém prať ani počas nočného pokoja.

Komfort pri obsluhe 

Práčka disponuje množstevnou automatikou, čo v praxi znamená, že menej naplnený bubon sa rovná menšej spotrebe vody a elektriny. Spotrebič vyhodnotí naplnenosť automaticky. Spotrebiče Miele sa snažia čo najviac zjednodušiť domáce práce, preto má práčka možnosť posunutého štartu na 24 hodín, automatické čistenie zásobníka na prací prostriedok či displej s ukazovateľom zostatkového času.  

Ideálna kombinácia so sušičkou

Uvedenú práčku je možné kombinovať so sušičkou TDB 220 WP  – postaviť ich môžete vedľa seba, do veže či pod pracovnú dosku. Sušička zjednoduší život aj žehlenie; azda najobľúbenejším programom je ten, ktorý ochráni oblečenie pred pokrčením či predpripraví na žehlenie. Výhodou sušičky Miele sú aj flakóny FragranceDos, ktoré počas procesu sušenia uvoľňujú do oblečenia príjemnú vôňu a bielizeň udržujú voňavú až štyri týždne.

miele lim19 2

Viac na www.miele.sk

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.