Vytlačiť túto stránku

Oddych v Dalmácii počas celého roka

Napísal TS BM 11. január 2022

Čas je vzácny. Je jednou z našich najcennejších komodít. Počas pandémie sa pritom takmer zastavil. Toto výnimočné obdobie nám však dalo príležitosť sústrediť sa na to podstatné, na čom skutočne záleží: na drahocenné chvíle strávené s našimi blízkymi. 

marjan_riva_split

Základné informácie o meste

- Split je typické mesto Dalmácie, ktoré má viac ako dvojtisícročnú históriu. V Splite do slova  a do písmena zakopávate o historické pamiatky, príkladom je antický Diokleciánov palác, ktorý bol v roku 1979 zapísaný na zoznam kultúrneho dedičstva UNESCO a kultúrne stánky (galérie a múzea), ktoré uspokoja aj najnáročnejšieho návštevníka.

- Nachádza sa na polostrove medzi Kaštelským zálivom a Splitským prielivom, ktorý na západe ohraničuje zalesnený kopec Marjan. Vďaka pohoriam Kozjak a Mosor je chránený zo severu a severovýchodu pred vnútrozemskými vplyvmi. Zároveň patrí medzi najslnečnejšie miesta na Jadrane, kde je priemerná teplota 22 ° C. Mimo letnej sezóny sú mesiace suché a teplé, zimy zase mierne a vlhké.

- Je východiskovým miestom na ostrovy Brač, Hvar, Šolta a Čiovo.

Dobré časy - Exkluzívna dovolenka v SPALATO Spa

Prečo si teda čas od času spolu nedopriať aj niečo výnimočné a nevšedné? Napríklad dovolenku vo dvojici s partnerom, najlepšou priateľkou alebo inými blízkymi. Prečo si teda čas od času spolu nedopriať aj niečo výnimočné a nevšedné? Napríklad dovolenku vo dvojici s partnerom, najlepšou priateľkou alebo inými blízkymi. Nezabudnuteľné spoločné chvíle v pokojnej a uvoľnenej atmosfére Dalmácie a kvalitne strávený čas vám zabezpečí pobyt v kúpeľoch SPALATO Spa päťhviezdičkového hotela Radisson Blu Resort & Spa v chorvátskom Splite. Novopostavený kúpeľný areál SPALATO Spa, situovaný len niekoľko metrov od mora, ponúka wellness v stredomorskom štýle na celkovej ploche 2 600 m2. Vodný svet a rôzne wellness procedúry v presvetlených a vzdušných priestoroch zaručujú hlbokú a nezabudnuteľnú relaxáciu vo dvojici.

spa_whirpool_ch

 Pre teba aj pre mňa - Exkluzívny pôžitok v Private Spa

Doprajte si priestor a čas – ten správny balzam pre telo aj dušu. Zóna Private Spa kúpeľov SPALATO Spa ponúka maximálne súkromie pre hlboký oddych. O pocit luxusu a jedinečnosti sa postarajú súkromná sauna, priestranný salónik s partnerskými lôžkami, vírivka a vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom. Strávte príjemné hodiny bezstarostným a nerušeným odpočinkom. Tu možno nájsť vnútornú rovnováhu, byť sám sebou v spoločnosti blízkej osoby a užívať si spoločné chvíle. Relax a regenerácia medzi štyrmi očami v zóne Private Spa – urobte radosť sebe alebo niekomu blízkemu vo forme darčeka. Pre človeka, na ktorom vám záleží, aj pre vás samých. Darujte spoločný oddych v SPALATO Spa – je to skvelá príležitosť na utuženie vzťahu. Alebo príležitosť povedať niekomu ĎAKUJEM!

spa_relaxing_ch

Pre telo a dušu - Exkluzívna starostlivosť v SPALATO Spa

Nádych, výdych – príďte k nám, vypustite paru a urobte niečo pre seba a svoje zdravie. V SPALATO Spa na vás čakajú špičkovo vyškolení terapeuti, ktorí vás budú rozmaznávať najrozličnejšími relaxačnými a revitalizačnými procedúrami. Prírodné a tradičné prísady ako vysokokvalitný regionálny olivový olej, stredomorské bylinky a morská soľ sa snúbia s najnovšími trendmi a exkluzívnymi ošetrujúcimi produktmi Elemis a Thalgo, aby vytvorili jedinečnú kombináciu účinnej regenerácie a hlbokej relaxácie.

spa_ch

Náš kúpeľný tip: Pro-Collagen Definition Age Defy (60 minút)

Táto exkluzívna procedúra účinne vyhladzuje jemné vrásky a podporuje bunkovú štruktúru pokožky. Vedecky overené aktívne zložky z riasy padina pavonica a z červeného koralu pomáhajú pokožke vyzerať pevnejšie a plnšie. Moruša indická zároveň oživuje unavené partie pokožky a redukuje a uvoľňuje vrásky. Cielená lymfodrenážna masáž regeneruje a omladzuje, kým zlupovacia anti-aging maska ​​podporuje bunkovú funkciu a viditeľne zlepšuje pevnosť a pružnosť pokožky.

Šitý na mieru, individuálny a cielený - Exkluzívny tréning s Teom Toulaom

Zlepšite si kondíciu a zostaňte fit natrvalo – v súlade s vašimi individuálnymi potrebami. Posilňovňa SPALATO Spa je plne vybavená pre váš vytrvalostný tréning a budovanie svalovej hmoty. Aby bol tréning čo najefektívnejší a najpestrejší, k dispozícii máte rôzne tréningové náčinie, závažia a množstvo ďalších pomôcok.

spa_teo_toula_ch

Každé telo je však jedinečné. Teo Toula (odborník na kineziológiu a osobný tréner) vám preto rád poradí a vyhovie vašim individuálnym potrebám. Po vzájomnom spoznaní sa a analýze vašich osobných fitnes cieľov vám vytvorí individuálny tréningový a výživový plán. Výsledkom bude väčšia radosť zo života a zábava pri pohybe, ako aj viac výkonu a sily v každodennom živote.

Prapôvodné sily prírody, tisícročné tradície a najmodernejšie technológie – to je jedinečná kombinácia vysokoúčinných a povzbudzujúcich procedúr v SPALATO Spa. V novovytvorenej oáze pokoja a spokojnosti priamo nad Jadranským morom si dokonale oddýchnete a zregenerujete sa. Zažite novú úroveň radosti zo života, vitality a rovnováhy. Nazbierajte nezabudnuteľné zážitky v SPALATO Spa.

spa_lobby_ch

Viac informácii nájdete na webovej stránke SPALATO Spa.

Zdroj foto:

1: By DIREKTOR - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=27398620

 2 - 6: SPALATO Spa