Vytlačiť túto stránku

Kúpte si lístok do „Lepších čias“ so Slovak Lines a ďalší máte zdarma

Napísal TS 08. máj 2020

Uplynuli takmer dva mesiace od chvíle, kedy bola v rámci preventívnych opatrení v súvislosti s novým koronavírusom dočasne zastavená medzinárodná autobusová doprava.

sl_buy20

Slovenský dopravca Slovak Lines prevádzkuje pravidelné spoje do centra Viedne a Budapešti, ale aj na medzinárodné letiská. Na Schwechat jazdil pred pandémiou 25-krát denne a na letisko Ferenca Liszta v Budapešti aj nočnou linkou k skorým odletom.

Aj vám už chýba cestovanie? Uzavreté hranice nám pripomínajú časy, kedy nebolo ich prekročenie také jednoduché. Mnohí sa už nevedia dočkať, kedy sa hranice otvoria a opäť budú môcť vyraziť na cesty. Cestovatelia sa mohli na červené autobusy vždy spoľahnúť. Či už išli na krátky výlet do Viedne a Budapešti alebo na letiská a ďalej do sveta.

Pripravte sa na „Lepšie časy vo Viedni“ a „Lepšie časy v Budapešti“ už teraz!

Kúpte si medzi 1. a 10. májom cez webstránku alebo appku Slovak Lines symbolický cestovný lístok na jednu z dvoch zastávok „Lepšie časy vo Viedni“ alebo „Lepšie časy v Budapešti“. Zaplatíte najnižšiu možnú sumu, za akú ste do Viedne alebo Budapešti cestovali pred zatvorením hraníc. Za lístok do Viedne zaplatíte 4,9 eura a za Budapešť 7,9 eura. Následne vám Slovak Lines pošle 11. mája e-mail s promokódom, ktorý platí rok. Ten si starostlivo odložte, a keď bude prevádzka medzinárodných liniek opäť obnovená, môžete si ho pri online nákupe vymeniť až za 2 lístky do zvolenej destinácie.

“Vaša symbolická podpora pre nás v týchto časoch veľa znamená. Veľmi radi sa vám za ňu odvďačíme tým, že v budúcnosti odvezieme okrem vás aj vášho blízkeho zadarmo. Zároveň si všetci prajeme, aby ste tieto cestovné lístky mohli využiť čím skôr,” hovorí Pavol Labant, generálny riaditeľ Slovak Lines.

Počet lístkov do "Lepších čias" je neobmedzený

Môžete si kúpiť ľubovoľný počet lístkov a za každý dostanete mailom 1 promokód na 2 jednosmerné lístky s tarifou “dospelý”. Promokódy môžete využiť na danú trasu ktorýmkoľvek smerom, čo znamená, že ak si kúpite 2 lístky do „Lepších čias“, druhý môžete použiť na cestu opačným smerom.