Vytlačiť túto stránku

Životy, čo sa na spoločnej ceste prepletú na diaľku

Napísal Vydavateľstvo i527.net ,Martin Švikruha 09. september 2023

Čo sa stane, keď splnenie sna nie je také, aké ste si predstavovali, a tajomstvo, ktoré ste celý život strážili, je konečne odhalené? Vydavateľstvo i527.net vydáva novú knihu autorky bestsellerov Tamery Alexanderovej Z diaľky, prvý diel série Odkazy z Timber Ridge.

i527net_090923

Zdroj foto: i527net.net a (C) Tamera Alexandrová

Životy Daniela a Elizabeth, ktorí sú nútení vydať sa na spoločnú nebezpečnú cestu, sa prepletú tak, ako si ani jeden z nich pri prvom stretnutí nevedel predstaviť... na diaľku. Knihu nájdete na pulte každého dobrého kníhkupectva a v e-shope vydavateľstva.

O knihe...

Trojdielna séria Obrazy z Timber Ridge prináša bestsellery o živote, láske a nezlomnej viere v coloradských skalnatých horách 19. storočia. V prvej časti série pod názvom Z diaľky cestuje Elizabeth Westbrooková, odhodlaná stať sa jednou z popredných novinových fotografiek v krajine, do Colorada, aby zachytila veľkoleposť hôr obklopujúcich odľahlé mestečko Timber Ridge. Dúfa tiež, že chladný a suchý coloradský vzduch a jeho preslávené horúce pramene vyliečia záhadnú chorobu, ktorá ohrozuje jej kariéru i život. Daniel Ranslett, bývalý ostrostrelec Konfederácie, je muž spútaný minulosťou a urobí čokoľvek, aby ochránil svoju zem a svoju samotu. Keď priamočiara yankeejovská fotografka zachytí obraz, ktorý sa zdá byť kľúčom k vyriešeniu vraždy, čím sa vystaví nebezpečenstvu, Daniel je vyzvaný, aby splatil dlh. Je mužom svojho slova, ale splatenie tohto dlhu by mohlo vyniesť na svetlo tajomstvá z jeho minulosti. Životy Daniela a Elizabeth, ktorí sú nútení vydať sa na spoločnú nebezpečnú cestu, sa prepletú tak, ako si ani jeden z nich pri prvom stretnutí nevedel predstaviť... na diaľku. Kniha v roku 2009 vyhrala Christy Awards v kategórii Historická romanca.

O autorke...

Tamera Alexanderová je autorka bestsellerov USA Today. Bohato vykreslené postavy a podnetné zápletky jej priniesli oddaných čitateľov po celom svete, ako aj viaceré ocenenia. Tamera bola tiež uvedená do Siene slávy Christy Award za vynikajúce výsledky v oblasti kresťanskej beletrie, čo je pocta, ktorá sa udeľuje autorovi po štyroch víťazstvách Christy Award. Jej knihy boli preložené do mnohých jazykov. Spolu s manželom žije v Nashville. Vo vydavateľstve i527.net jej v slovenčine vyšli dve knihy zo série Príbehy z Carntonu (Prísaha, Farby pravdy), tri časti série Príbehy z Belmontu (Nezmazateľný dojem, Výnimočná krása, Nadpozemská melódia) a tri knihy zo série Veľkostatok Belle Meade (Zašepkaj jej meno, Získaj .si jej priazeň, Stav sa o jej srdce). Novinka Z diaľky je prvou zo série Obrazy  z Timber Ridge


Vydavateľstvo i527.net od roku 2012 vydáva knihy, #kdedobrovíťazí. Ponúka knihy pre deti a mládež, historické romány, krimi, thrillery a mystery príbehy, romány zo súčasnosti i sci-fi a fantasy. Spolupracuje s verejnými knižnicami a verným čitateľom ponúka odmeny v Klube i527.net.