Vytlačiť túto stránku

Jarné módne trendy oživujú štýl. Na jednu farbu pokojne zabudnite!

Napísal Tchibo 22. apríl 2024

Jar prichádza aj do našich šatníkov. Po zime plnej tmavých farieb je čas na oživenie vášho štýlu. Odovzdajte sa kreativite a zvoľte si jarné módne trendy, ktoré vás budú vyzývať na vyjadrenie vašej osobnosti a radosti z obliekania.

Pastelové tóny
Pastelové farby sú kľúčovým prvkom jarných módnych trendov. Zjemňujú nás a pridávajú na ženskosti. Namiesto čiernej farby si vyberte jemné odtiene ružovej, modrej, žltej a zelenej, ktoré prinesú do vášho šatníka jemnosť a romantiku. Pastelové svetre, šaty a blúzky budú dominovať vo vašich outfitoch, dodávajúc im ľahkosť a eleganciu. Jemné tóny krásne doplnia aj jemné šperky z Tchibo.

2_tchibo_22424

Neónové akcenty
Pre tie odvážnejšie sú neónové farby ideálnym spôsobom, ako dať svojmu štýlu výraz a originalitu. Neónové odtiene oranžovej, zelenej, ružovej a žltej budú zdobiť tenisky, kabelky a doplnky, pridávajúc im dynamiku a štýlový nádych. Aj tieto kúsky nájdete na e-shope tchibo.sk

1_tchibo_22424

Prírodné odtiene
Jarná sezóna nás inšpiruje prírodnými tónmi hnedej, béžovej a karamelovej. Tieto neutrálne farby sú vždy v móde a tento rok nie je výnimkou. Oblečte sa do jemných svetrov, nohavíc a kabátov v prírodných farbách a zvoľte si štýly, ktoré podčiarknu vašu prirodzenú krásu a eleganciu.

3_tchibo_22424

Kvety a vzory
Jarné módne trendy sú tiež o žiarivých kvetinových a geometrických vzoroch. Namiesto jednotvárnej čiernej farby si vyberte oblečenie s pestrou kombináciou farieb a vzorov, ktoré vám prinesú radosť a optimizmus. Šaty, sukne a blúzky s kvetinovými vzormi budú vynikajúcou voľbou pre slnečné dni.

Viac úžasných kúskov do vášho jarného šatníka nájdete na www.tchibo.sk

Zdroj foto: Freepik