Vytlačiť túto stránku

Červená - najmódnejšia farba dámskych tenisiek na jar 2023

Napísal KČ 15. marec 2023

So vstupom do jarnej sezóny je čas začať premýšľať o aktualizácii šatníka. Jedným z najväčších trendov tejto sezóny sú červené tenisky. Či už dávate prednosť odvážnym a jasným odtieňom alebo tlmenejším tónom, pre každého sa nájde štýl červených tenisiek.

shutterstock_150323

V tomto článku preskúmame, prečo sú červené tenisky najtrendovejšou farbou dámskej obuvi na jar 2023.

Veľa žien sa bojí ísť do červenej farby kvôli tomu, že červená nemusí byť úplne ľahko zladiteľná so zvyškom outfitu. Ak však budete dodržovať pár základných pravidiel a tipov od nás, červenej sa naozaj nemusíte báť. Je to unikátna farba ktorá môže dodať vášmu outfitu neočakávaný twist a napriek tomu z neho nespraviť nevkusný kúsok. Dodržujte týchto pár pravidiel a môžete si dopriať vytŕčať z davu tak, že vám to bude len príjemné!

Červené tenisky v červenej farbe: Vyčnievajte z davu

Červená je odvážna a pozornosť pútajúca farba, ktorá určite urobí dojem. Nosením červených tenisiek okamžite pozdvihnete svoj outfit a vyčnievate z davu. Červené tenisky dodajú každému outfitu výraznú farbu, či už si idete niečo vybaviť, alebo sa chystáte vyraziť do mesta.

Červená je klasická farba, ktorá nikdy nevyjde z módy. Hoci môže byť trendy na jar 2023, červené tenisky zostanú nadčasovým a štýlovým doplnkom vášho šatníka aj v nasledujúcich rokoch. Investujte do kvalitného páru červených tenisiek a budete ich môcť nosiť mnoho sezón. Je to teda trendy stávka na istotu, ktorej sa môžete pohodlne držať zopár nasledujúcich rokov.

Kompletná všestrannosť

Červené tenisky dámske sú neuveriteľne univerzálne a dajú sa nosiť k rôznym outfitom. Kombinujte ich s džínsami a bielym tričkom pre ležérny denný vzhľad alebo si ich oblečte k malým čiernym šatám na večer. Môžete ich nosiť aj s oblečením na cvičenie a vytvoriť tak štýlový outfit do posilňovne. Možnosti sú nekonečné!

Mnoho ľudí si myslí, že červená farba sa ťažko kombinuje s inými farbami, ale pravdou je, že červená sa hodí ku všetkému. Červené tenisky sa dajú kombinovať s neutrálnymi farbami, ako je čierna, biela a béžová, ako aj s výraznými farbami, ako je žltá a zelená. Dajú sa nosiť aj s potlačami, ako je leopard a pruhy. Červené tenisky sú univerzálnym doplnkom každého šatníka.

Cenovo dostupný štýl

Jednou z najlepších vecí na červených teniskách je to, že sú dostupné v rôznych štýloch a cenových reláciách. Od značkových značiek až po cenovo dostupné varianty z obchodov - červené tenisky sú vhodné pre každý rozpočet. Aby ste boli túto sezónu trendy, nemusíte prepadnúť.

Na záver možno povedať, že červené tenisky sú najhorúcejším trendom na jar 2023. Sú odvážne, univerzálne a nadčasové. Červené tenisky dokážu pozdvihnúť každý outfit, hodia sa ku všetkému a sú dostupné v rôznych štýloch a cenových reláciách. Či už dávate prednosť jasným a odvážnym odtieňom alebo tlmenejším tónom, červené tenisky sú pre vás vhodné. Prijmite tento trend a pridajte do svojho šatníka túto sezónu pár červených tenisiek.

Zdroj foto: New Africa / Shutterstock.com