Inšpirujte sa! V týchto outfitoch budete vyzerať perfektne a chladno vám nebude

Chystáte sa na lyžovačku alebo do lesa? Hrubé páperové bundy a neforemné otepľovačky už dávno patria do zberu. Pred chladom, vlhkom a vetrom vás po celú zimu spoľahlivo ochránia ľahké funkčné materiály.

1_tchibo_280123

Obzvlášť hrejivá, ľahučká a vodeodolná je táto neprehliadnuteľná páperová bunda z Tchibo.

Aj v oblečení do dažďa, vetra a zimy môžete vyzerať štýlovo a nemusí vám byť zima.

Chystáte sa na lyžovačku alebo do lesa? Hrubé páperové bundy a neforemné otepľovačky už dávno patria do zberu. Pred chladom, vlhkom a vetrom vás po celú zimu spoľahlivo ochránia ľahké funkčné materiály.  Zahrievajú, odvádzajú pot a zbytočne neobmedzujú v pohybe. Aby ste si vybrali správne, je dobré orientovať sa v jednotlivých funkciách a označeniach. Základom zachovania komfortu počas chladných dní vonku pritom stále zostáva vrstvenie.

2_tchibo_280123

V chladnom počasí vás zahreje aj tenká čiapka. Stačí, ak má termoúpravu, ako táto z Tchibo.

Ochrana  pred zimou a potom

Ponožky, pančucháče, tielka a spodné nohavice z priedušných materiálov odvádzajú vlhkosť z tela na vonkajšiu stranu materiálu.  Úprava DryActive Plus a materiály od Coolmax tak udržiavajú štandardnú telesnú teplotu a ani pri najväčšej námahe vám nehrozí prepotenie a prechladnutie.  Niektoré tielka majú aj špeciálne prešívanie v oblasti ľadvín, lyžiarske ponožky zas bývajú polstrované, čím chránia nohy pred najväčšou záťažou.

Ochrana pred chladom

Termooblečenie tvorí tepelne izolačnú vrstvu a optimálne chráni pred chladom. Ak má zdrsnenú vnútornú stranu, jeho tepelná ochrana je ešte vyššia.

3_tchibo_280123

Funkčné tričko z Tchibo vyzerá tak štýlovo, že ho je škoda nosiť pod pulóver. Foto: Tchibo

Vlna je prirodzené prírodné funkčné vlákno, preto sú svetre a pulóvre také hrejivé. Je ľahká, mäkká, odvádza vlhkosť a dokonca dokáže neutralizovať pachy, takže sa nemusíte báť trapasu, keď sa po celom dni vyzlečiete. Obzvlášť jemná je vlna merino, ktorú používa aj Tchibo.

4_tchibo_280123

Funkčnú spodnú bielizeň z jemnej a hrejivej vlny merino pre dámy aj pánov dostanete v Tchibo.

5_tchibo_280123

Tchibo oblečie do tepla aj najmenších.

Vatovanie sa teší popularite nielen z dôvodu vysokej hrejivosti, ale aj pre svoju ľahkosť. Vatované bundy sú tenké a ľahké, takže sa v nich necítite ako snehuliak. Vatovanie 3M Thinsulate tvoria obzvlášť jemné vlákna, ktoré optimálne udržiavajú teplo a nebránia v odvádzaní telesnej vlhkosti.

6_tchibo_280123

Dlhý teplejší kabát neutrálnej farby je praktický a pritom elegantný. Preto by mal byť v každom šatníku. Foto: Tchibo

Ochrana pred zlým počasím

V zime sa budete vonku cítiť príjemne len vtedy, keď vás studený vietor neprefúka a dážď či roztopený sneh neprenikne cez bundu. Tomu zabráni vetruvzdorný vrchný materiál a zatavené švy, cez ktoré neprenikne žiadna vlhkosť. Tchibo používa na svojom oblečení aj vysoko účinné laminovanie, ktoré funguje ako druhá koža. Je priedušné, takže zabraňuje prenikaniu kvapiek vody a zároveň odvádza telesnú vlhkosť na vonkajšiu stranu.

Na nepremokavých odevoch nájdete aj hodnotu vodného stĺpca. Tá vyjadruje, koľko vody môže na materiáli stáť bez toho, aby cezeň začala prenikať. V Tchibo považujú za nepremokavé oblečenie s vodným stĺpcom minimálne 3000 mm.

7_tchibo_280123

Nezabudnite ani na ochranu svojho mobilu pred vlhkom a chladom. Foto: Tchibo

Eko tip:
Vedeli ste, že k ochrane životného prostredia prispievate aj výberom impregnácie? Impregnácia ecorepel® odpudzuje vodu a nečistoty, je ekologicky šetrná, neobsahuje fluorkarbón a je biologicky odbúrateľná.

Inšpirujte sa na www.tchibo.sk

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.