Ako nosiť nohavicový kostým, aby ste boli zaručene štýlová?

Dámske nohavicové kostýmy sa nám neodmysliteľne spájajú s prácou. Na jednej strane ide o skvelý outfit ak pracujete na nejakej „kancelárskej“ pozícii, ale na strane druhej, mnohé ženy sa práve v nohavicových kostýmoch stávajú šedými kancelárskymi myškami.

shutterstock_w_1022

Aj v nohavicovom kostýme môžete byť štýlová a trendy.

Obľúbené kombinovanie elegancie a pohodlia prišlo aj k nohavicovým kostýmom

Začnime niečím pohodlnejším. Čoraz viac sa v módnych trendoch objavujú kombinácie, ktoré spájajú elegantný vzhľad s pohodlím a takéto outfity patria právom medzi obľúbené. Ktorá žena by predsa nechcela vyzerať dobre a zároveň sa cítiť celý deň pohodlne?

Asi najviac tento trend badať v tom, že tenisky sa nosia už zrejme ku všetkému a výnimkou nie sú ani nohavicové kostýmy. Nebojte sa, vaše nohy budú v kombinácii dámskych nohavíc a štýlových tenisiek vyzerať skvelo. A aby pohodlie bolo maximálne, oblečte si pod sako jednoduché biele tričko. Pridá to na pohodlnosti outfitu a vzhľadovo ním nič nepokazíte.

V nohavicovom kostýme nemusíte byť len šedou myškou z kancelárie 

Ak obľubujete „drsnejšie“ outfity v rockovom štýle, taktiež si môžete obliecť nohavicový kostým, stačí ho správne skombinovať. Doplňte ho čiernymi koženými topánkami, namiesto kabelky si vezmite čierny kožený batôžtek, či crossbody tašku. Skvelo sa do takejto kombinácie hodí aj čierne body, ktoré sa hodí k rôznym druhom dámskych sák.

V úvode sme naznačili, že veľakrát nohavicové kostýmy pôsobia všelijako, len nie žensky atraktívne. Položíme vám teraz jednu otázku: myslíte si, že aj v nohavicovom kostýme môžete vyzerať sexy? Ak ste odpovedali záporne, budeme vám oponovať, podľa nás zaručene áno.

Veď si predstavte, že si pod sako oblečiete kožený crop top. Alebo ak je na vás takýto top až príliš odvážny, môžete ho nahradiť čipkovaným topom na ramienka. Keď k tomu pridáte sandále na vysokom opätku, zaručene v nohavicovom kostýme nebudete sivá myš, ale budete pútať pozornosť kamkoľvek prídete.

Zdroj obrázka: Autor: Kiselev Andrey Valerevich / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.